Chris Sutton presenteert zijn voorspellingen voor de doordeweekse wedstrijden van de Premier League

Chris Sutton presenteert zijn voorspellingen voor de doordeweekse wedstrijden van de Premier League
  • De komende dagen staat er een volledige ronde Premier League-duels op het programma
  • Manchester City ontvangt Arsenal in een wedstrijd die dit seizoen de titelrace zou kunnen bepalen
  • Er zijn ook enkele grote wedstrijden in de onderste helft van de ranglijst

Er zijn een aantal grote wedstrijden aan beide uiteinden van de tafel in een cruciale ronde van Premier League-wedstrijden in de komende dagen.

Tijdens de spraakmakende clash ontvangt Manchester City Arsenal in een wedstrijd die zou kunnen beslissen of de Premier League Cup terugkeert naar het Etihad, of dat Arsenal hun eerste trofee in 19 jaar wint.

Aan de andere kant van de tafel ontvangt Leeds Leicester City in een ‘zespunter’ van degradatie – met Everton, Southampton en Nottingham Forest die allemaal thuis spelen.

Er is ook een belangrijke wedstrijd in de race om de top vier, aangezien Tottenham – na met 6-1 te hebben verloren bij Newcastle United en het ontslaan van zaakwaarnemer Christian Stellini – het gat met Manchester United probeert te dichten.

CHRIS SUTTON van de Mail Sport presenteert zijn Premier League-voorspellingen voor doordeweekse wedstrijden.

Het duel tussen Arsenal en Manchester City zou dit seizoen de uitslag van de titelrace in de Premier League kunnen bepalen

Dinsdag

Wolven 1 Crystal Palace 1

Mijn voormalige baas Roy Hodgson heeft niet meer verloren sinds zijn terugkeer naar Palace, en ik verwacht dat hij deze serie zal verlengen tot vijf tegen een door Julen Lopetegui geleide Wolves-ploeg die er nu meer blaft dan bijt.

Aston Villa 2 Fulham 1

Ik denk dat toen Villa Steven Gerrard ontsloeg, ze 17e waren.Nu staan ​​ze 6e onder Unai Emery en achtervolgen ze het ellendige team boven hen, Tottenham Hotspur.

READ  Shivraj Singh Chouhan schrijft aan Sonia Gandhi over GI-tag voor basmatirijst

Er komt weer een overwinning om Europa te versterken.

Leeds 2 Leicester 1

Dit is een van de moeilijkste wedstrijden. Hoewel Leeds er de afgelopen drie wedstrijden beroerd uitzag, kan ik zien dat dit de wedstrijd is waarin Javi Gracia een zeer belangrijke overwinning behaalde op degradatie-tegenstanders.

Een overwinning voor Leeds zou hen vier doelpunten voor de onderste drie kunnen brengen als andere resultaten ook hun kant op gaan

Woensdag

Nottingham Forest 1 Brighton 2

Het Brighton van Roberto De Zerby heeft pijn na het verlaten van de halve finale van de FA Cup na strafschoppen, met name Solly March.

Maar ze kunnen uit een vreemde kant van Nottingham Forest komen die slaapwandelen naar degradatie.

Chelsea 1 Brentford 1

Frank Lampard dacht misschien dat zijn terugkeer bij Chelsea een ‘vrije trap’ was, maar hoe langer hij niet won, hoe ongemakkelijker de hele situatie aanvoelde.

Sorry Frank, maar ik denk niet dat de overwinning tegen Brentford zal komen.

West Ham 2 Liverpool 2

Een thriller met vier doelpunten in het London Stadium, iemand? Haal de druk weg bij West Ham. Ze zijn klaar om aan degradatie te ontsnappen en het zou hen een kans kunnen geven tegen een kant van Liverpool die ons dit seizoen hun zwakke punten heeft laten zien.

Manchester City 3 Arsenal 1

Ik zie maar één winnaar in deze ‘Premier League Finale’ en dat is de volkomen compromisloze en uiterst getalenteerde City.

Pep Guardiola zal wonder Mikel Arteta verslaan om de leiding te nemen in deze titelrace.

Arsenal zal het woensdag moeilijk vinden om het belachelijke en meedogenloze Manchester City een halt toe te roepen

Donderdag

Everton 0 Newcastle 2

Na deze geweldige ontmanteling van Tottenham wil Newcastle de kans die voor hen ligt niet missen.

Ik wacht tot je in de top vier eindigt en ik denk niet dat ze zullen struikelen over Goodison. Niet tegen een team van Everton dat moeite heeft om te scoren.

READ  Pokémon Unite maakt van monstergevechten een teamsport

Southampton 2 Bournemouth 1

Southampton moet dit winnen, geen mitsen of reserveringen, anders zijn het de blinds voor hen.

St. Mary’s zou moeten zwijmelen bij dit bezoek aan hun buren, en ik verwacht dat de Saints naar een broodnodige overwinning zullen marcheren.

Tottenham 1 Manchester United 3

Sorry, Tottenham, maar je week gaat van kwaad tot erger.

In de nasleep van een 6-1 nederlaag tegen Newcastle United en het ontslag van Christian Stellini, zal United je opnieuw een nederlaag toebrengen terwijl anti-Daniel Levy-liedjes de lucht vullen.

De week van Tottenham Hotspur kan van kwaad tot erger gaan tegen Manchester United na het ontslag van Christian Stellini en hun 6-1 nederlaag tegen Newcastle.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *