Chrome 90 wordt uitgerold en u kunt het nu downloaden

Chrome 89 is net aan het begin van de maand gelanceerd en zoals het nu is, introduceert Google nu het bètakanaal in versie 90. De nieuwe versie wordt uitgerold in de Play Store, maar als je het meteen wilt hebben, kun je download het van APK-spiegel

volgens Deel de Chrome 90-advertentieWe kijken niet naar veel van de gebruikersgerichte functies van deze release. Browser zorgt voor meer realisme Verlichting schattingen Voor AR- en VR-omgevingen en een hele reeks CSS-verbeteringen en tweaks. Dan is er de meer geavanceerde, op ontwikkelaars gerichte manier om MediaStream-video (en mogelijk audio) en Nieuwe opties Dit maakt het gemakkelijker voor ontwikkelaars om onderweg bepaalde elementen aan video’s toe te voegen, zoals ondertitels, transcriptie, vervagen of verwijderen van achtergrond, audio-effecten en video-effecten. Beide functies zijn begonnen aan een uitgebreide testperiode en zullen op zijn vroegst stabiel worden in Chrome 92.

Google werkt ook aan Opnieuw ontworpen pictogrammen voor inhoudsinstellingen, Hoewel we nog niet hebben gezien hoe dit eruit ziet.

Bovendien brengt Chrome 90 AV1-encoder naar desktopapparaten en is het geoptimaliseerd voor videoconferenties met WebRTC-integratie. Zodra de services de codec gaan gebruiken, helpt dit de compressie-efficiëntie te verbeteren, waardoor minder bandbreedtegebruik en een betere visuele kwaliteit mogelijk zijn. De AV1 zou zelfs moeten werken op verbindingen met snelheden van slechts 30 kbps.

U kunt wachten tot de nieuwste Android-bèta op uw telefoon is uitgerold, maar als u deze meteen wilt hebben, kunt u Chrome 90 downloaden van APK-spiegel

Chrome Beta
Chrome Beta
Written By
More from Eda Greene
GAC Anti-hacking-tool, downloaden, gebruiken en meer
De inschrijvingsperiode voor de PUBG MOBILE Club Open (PMCO) 2022 is nu...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More Stories