Cities Skylines 2 is echt en Paradox zal het binnenkort laten vallen

Dat klopt, Cities Skylines 2 is afkomstig van de originele game-ontwikkelaar Colossal Order, na het enorme succes van de game voor het bouwen van steden en een gestage stroom DLC’s en uitbreidingen. Oh, en Cities Skylines 2 komt dit jaar ook uit.

Cities: Skylines 2 is echt en komt van de populaire Cities: Skylines-ontwikkelaar Colossal Order, misschien wel de beste stedenbouwer in zijn klasse.

Beschreven als een “moderne kijk op het genre van het bouwen van steden”, wordt Cities: Skylines 2 geleverd met volledig gerealiseerde transport- en economiesystemen, tal van bouw- en aanpassingsmogelijkheden en grotere modding-mogelijkheden dan ooit tevoren.

Cities: Skylines 2 komt later dit jaar uit op pc en consoles.

“Het merk Cities is al meer dan tien jaar een belangrijk onderdeel van de gamingcatalogus van Paradox. Cities: Skylines is een enorm succes geweest, er zijn miljoenen exemplaren van verkocht, het afgelopen jaar meer dan 5,5 miljoen nieuwe spelers verwelkomd en de basis gelegd voor Cities : Skylines 2, “zei hij. Fredrik Wester, CEO van Paradox Interactive.

“Met ongekende hoeveelheden aanpassingsmogelijkheden en controle door de speler, zal Cities: Skylines 2 de grenzen van de franchise voor het bouwen van steden blijven verleggen.”

Er was veel te zien tijdens de interactieve showcase van Paradox, met drie enorme nieuwe games, vier uitbreidingen en tal van gameplay-demo’s die tijdens de show werden getoond. Niet alleen Colossal Order van ontwikkelaar City: Skylines 2, Shadowrun Trilogy-ontwikkelaar Harebrained Schemes toonde ook hun nieuwste game, The Lamplighters League.

YouTube-miniatuur

Als je je ook afvraagt ‚Äč‚Äčover Victoria 4 en Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, Paradox Interactive heeft voor de show al duidelijk gemaakt dat geen van die titels een genre zou bevatten – sorry dat ik het je hier onderbreek.

READ  Paw Patrol, DC Justice League en meer aangekondigd voor PS5, PS4, Switch, pc en Xbox Games

Terwijl velen van ons natuurlijk hoopten op Cities: Skylines 2, of iets dat er dichtbij lag, genoot Paradox van die anticipatie voorafgaand aan de show en tweette in reactie op een fan die om bevestiging vroeg: “Uhhh… bevestiging van een enorm logo in Trailer van Paradox?”

Als je meer genres zoals Cities: Skylines wilt terwijl je hier bent, hebben we lijsten met de beste bouw- en beheerspellen die momenteel beschikbaar zijn op pc, terwijl je wacht op Cities: Skylines 2.

Written By
More from Max Mcgee
EA Play wordt in december toegevoegd aan Xbox Game Pass voor pc
Begin september kondigde Microsoft aan dat lidmaatschap van Xbox Games Pass voor...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *