Cities Skylines 2 pre-load is al beschikbaar, hier leest u hoe

Cities Skylines 2 pre-load is al beschikbaar, hier leest u hoe

Skyline van steden 2 Pre-loaden is al beschikbaar, en het vervolg op Colossal Order is nu klaar voor preventieve installatie dankzij Game Pass. Hoewel het nog steeds onduidelijk is of Cities Skylines 2 Steam-spelers de stadsbouwer vooraf kunnen laden, is het met een lanceringsdatum in aantocht mogelijk dat CS2-pre-load binnenkort ook beschikbaar zal zijn in de winkel van Valve. Hier leest u hoe u Cities Skylines 2 vooraf laadt, evenals de vooraf geladen grootte van Cities Skylines 2 op pc.

We hebben veel om naar uit te kijken zodra de releasedatum van Cities Skylines 2 eindelijk bekend wordt. Het vervolg op het stedenbouwspel vernieuwt in wezen alles, van wegen tot diensten, economie, verkeer, huisvesting en meer. Tussen de Cities Skylines 2-kaarten en de Cities Skylines 2 DLC weten we al veel over wat de Colossal Order van plan is, en als je mee wilt doen aan de actie, kun je Cities Skylines 2 waarschijnlijk nu vooraf laden.

Zolang je geabonneerd bent op de uitgebreide PC Game Pass of Game Pass Ultimate, hoef je alleen maar naar de Store-pagina te gaan en het tabblad Binnenkort beschikbaar te selecteren. Cities Skylines 2 zou in de lijst moeten staan, en u kunt erop klikken om het nu te installeren. In termen van de huidige downloadgrootte van Cities Skylines 2 is deze iets meer dan 15 GB – 15,11 GB om precies te zijn. Het is nog niet zeker of dit de volledige downloadgrootte van de hele game vertegenwoordigt, hoewel het mogelijk is dat de pre-load gecomprimeerd is.

Cities Skylines 2 Preload: Game Pass-bericht over de preload en grootte van Cities Skylines 2

Cities Skylines 2 is bevestigd voor pre-loading voor PC Game Pass- en Game Pass Ultimate-abonnees, maar is mogelijk niet beschikbaar voor spelers die de game vooraf hebben besteld op Steam. Met slechts een paar weken tot de lanceringsdatum is dit echter de perfecte manier om ervoor te zorgen dat u klaar bent voor CS2 zodra deze is uitgebracht.

READ  Xbox Game Pass voegt exclusieve PS4 en Nintendo Switch toe

Ondertussen heeft de Colossal Order onlangs de systeemvereisten van Cities Skylines 2 gewijzigd, dus zorg ervoor dat je ze bekijkt om er zeker van te zijn dat je apparaat aan de taak voldoet. Kies in plaats daarvan voor de andere beste managementgames op pc.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *