CLAT 2022 Resultaat aangekondigd: scorekaarten downloaden

Het Consortium of National Law Universities (NLU’s) heeft vandaag het CLAT 2022-resultaat aangekondigd, d.w.z. 24 juni op de officiële website – consortiumofnlus.ac.in. De CLAT 2022 score is vrijgegeven in de vorm van scorecards. Kandidaten moeten inloggen op hun geregistreerde account om de scorecard te downloaden.

aanbevolen:: [Check your admission chances in National Law Universities based on your home state & exam result for All India Category & State Category seats] Toepassingen- Voorspel CLAT

CLAT 2022 Resultaat aangekondigd: stappen voor het downloaden van scorekaarten

Stap 1: Bezoek de officiële website van CLAT – consortiumofnlus.ac.in.

Stap 2: Log op de startpagina in op uw geregistreerde CLAT-account met uw mobiele nummer en wachtwoord.

Stap 3: De link naar de scorecard wordt weergegeven, klik op de link.

Stap 4: Uw CLAT-scorekaart wordt op het scherm weergegeven.

Stap 5: Download en bewaar de scorecard voor toekomstig gebruik.

Het Consortium publiceert ook de CLAT Consolidated Merit List en Invitation List kort nadat het resultaat bekend is gemaakt. Kandidaten kunnen de in de test behaalde cijfers en rang controleren aan de hand van de verdienstenlijst. De CLAT Uitnodigingslijst vermeldt het aantal kandidaten dat zal worden uitgenodigd voor het begeleidingsproces en de toewijzing van zetels.

Dit resultaat werd kort daarna bekend gemaakt De Federatie heeft vandaag de voorlopige antwoordsleutel vrijgegeven, gevolgd door de definitieve antwoordsleutel.

CLAT 2022 vond dit jaar plaats op 19 juni. Volgens het consortium hebben zich in totaal 60.895 kandidaten aangemeld voor het examen, terwijl er 56.472 kandidaten zijn verschenen voor CLAT 2022.

READ  Android 12 | Minimumvereisten | Mobiele telefoons | Smartphone | Download-apps installeren | google | Zelfstudie | en | nni

Written By
More from Eda Greene
Download Facebook Full HD-video’s via SnapSave
Facebook-video’s gedownload in Full HD via SnapSave kunnen gratis en onbeperkt worden...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *