Co-op Skyrim is eindelijk echt en werkt precies zoals ik wilde

Het kostte maar tien jaar en veel doorzettingsvermogen, maar modders hebben Skyrim eindelijk coöp gemaakt en dat is het ook echt. vooral Werken.

Op mijn eerste nacht van Skyrim samen herboren (Opent in een nieuw tabblad)Mijn partij en ik hebben in totaal ongeveer 15 mods geprobeerd, en het was verkeerd. Alle vier de getroffen partijleden crashten meerdere keren op de desktop, en hoewel we er goed om moesten lachen, was het een puinhoop. Er waren onzichtbare paarden en drijvende figuren. Onze gematigde ogen waren groter dan onze gematigde magen. Klassieke Skyrim-arrogantie.

Written By
More from Aubrey Mason
Vijf games die in macOS 13 Ventura zouden moeten komen, dankzij Metal 3
Ik kom ter zake – speel verder Mac Ze zijn al jaren...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *