CoD: Warzone en MW3 Battle Pass Seizoen 4 brengen Soap en Kar98k terug, plus griezelige emoji-triggers

CoD: Warzone en MW3 Battle Pass Seizoen 4 brengen Soap en Kar98k terug, plus griezelige emoji-triggers

GameSpot kan inkomsten ontvangen uit aangesloten partnerschappen en advertenties voor het delen van deze inhoud en uit aankopen via links.

Call of Duty Seizoen 4 arriveert op 29 mei in Modern Warfare 3, Warzone en Warzone Mobile. Activision heeft de packs en Battle Pass-content onthuld die bij de grote update horen, inclusief nieuwe ontgrendelbare wapens, een nieuw BlackCell-pack, een cross-over met de Gundam-franchise en operators met enge emoji-hoofden.

Er zijn gratis en premium niveaus van de pas, en Call of Duty's $ 30 BlackCell add-on-bundel keert ook terug. Het BlackCell-pakket van dit seizoen draait om twee operators genaamd Dupe en Copy, die ook een unieke finishing move bevatten die het uiterlijk van een vijandelijke operator kopieert en hem voorbereidt op één leven.

Er zijn twee wapens inbegrepen in de free-to-pass-levels. Het Kar98k-schietgeweer wordt ontgrendeld in Sector 5 en het Superi 46-machinegeweer wordt verkregen in Sector 6.

De Standard Battle Pass omvat een onmiddellijke ontgrendeling van de Soap Worker-skin en een nieuwe Worker genaamd Hammer. Johnny “Soap” MacTavish werd gedood door Makarov in de laatste momenten van de Modern Warfare 3-campagne, maar het is onzeker of hij daadwerkelijk nieuw leven werd ingeblazen in het verhaal van seizoen 4. Activision beschrijft zijn skins als een manier om 'zijn nalatenschap te eren'. Spelers die de BlackCell-upgrade kopen om te slagen, ontvangen een extra BlackCell-skin voor beide operators.

Void is een andere nieuwe operator die werd geïntroduceerd in seizoen 4 en ontgrendeld in Sector 16. Extra gevechtskaart-skins voor Hush, Ripper, Jet, Pathfinder, Nolan en Alpine zijn inbegrepen.

De kaart bevat 20 wapenblauwdrukken en een verscheidenheid aan zombiecosmetica en verbruiksartikelen, waaronder telefoonkaarten, wapencharmes, emblemen, afwerkingsbewegingen, CoD-punten, XP-tokens en meer.

Activision-blogpost Er zijn afbeeldingen onthuld van BlackCell-operators, wapenblauwdrukken en verschillende nieuwe winkelpakketten, die allemaal te zien zijn in de onderstaande afbeeldingen. Hoogtepunten van de nieuwe winkelitems zijn onder meer drie Gundam Operator Packs, een Tracer Pack met vier verschillende operatorskins met emoji-gezichten en een Wildlife Bat Pack.

Voor meer informatie over de grote update kun je alle hoogtepunten bekijken die zijn aangekondigd voor seizoen 4 van MW3, Warzone en Warzone Mobile.

READ  Mortal Kombat 1-ontwikkelaar stelt de release van Ferra Kameo uit en maakt de releasedatum van Takeda bekend

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *