Combat Mission Shock Force 2 is eindelijk op Steam

Als je het weet Combat Mission Shock Force 2, dan weet je dat het een groot probleem is dat het eindelijk op Steam is aangekomen. De simulatie-zware wargames van Battlefront zijn alleen verkrijgbaar bij de ontwikkelaar officiële online storefront jarenlang, en niet alleen is Shock Force 2 nu op Steam, het is ook sterk afgeprijsd – een andere zeldzaamheid voor Battlefront.

Voor de duur van zijn first week op Steam, kun je Combat Mission Shock Force 2 ophalen voor 30% korting op de catalogusprijs. Dat brengt het basisspel tot 7 september op $ 41,99 USD / £ 32,54. De drie DLC-pakketten, die uitbreidingen voor NATO Forces, British Forces en US Marines bevatten, blijven op hun standaardprijs van $ 34,99 / £ 27,79 afzonderlijk, maar je krijgt 38% korting op de complete set, wat de prijs van Shock Force 2 en alle drie uitbreidingen verlaagt van $ 164,96 naar $ 102,86.

Dat is aan de vrij dure kant voor een game die bijna twee jaar oud is, maar Combat Mission Shock Force 2 is een serieus stuk wargaming-software. Het is serieus genoeg dat Battlefront goede zaken doet met professionele militaire trainers over de hele wereld, die door de jaren heen Combat Mission-software hebben gebruikt voor verschillende militaire trainingsdoeleinden.

Hier is de Steam-debuut-trailer:

Shock Force 2 is het nieuwste Combat Mission-spel en het stelt een hypothetisch oorlogsscenario op tussen de NAVO en het Syrische leger dat zich afspeelt in 2008. Als NAVO werk je voornamelijk samen met formaties van Amerikaanse Stryker Brigade Combat Team, en Shock Force 2 krijgt diep in het onkruid bij het modelleren van elk afzonderlijk tandwiel op zijn Bradley IFV’s.

READ  Beste pc-games in juli 2021

Oudere Combat Mission-titels zijn nog steeds exclusief verkrijgbaar bij Battlefront, en dat zijn ze voornamelijk WW2-spellen, hoewel met dezelfde obsessieve aandacht voor detail. Interessant is dat er een paar manieren zijn om ze allemaal te spelen: je kunt kiezen voor de realtime modus of een ‘WeGo’ simultaan turn-based systeem gebruiken. In ieder geval als je serieus van hardcore houdt strategie spellen, dit is een serie die u waarschijnlijk wilt bekijken.

Written By
More from Eda Greene

10 beste PS5-games om nu te downloaden

Speel station Er werden stappen gezet de spellen De wereld al een...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *