Computer struikelt in een DH-sweep in een Newton KNIA KRLS-radio

De strijd om de basketbalteams van Bella Christian ging gisteravond door in Newton, waarbij de Eagles hun derde kop op rij veroverden. De kardinaal won de meisjeswedstrijd 52-44, terwijl de jongens wedstrijd 74-62 wonnen in de Twins Bill-wedstrijd die live te horen was op KRLS2 uitgezonden op www.kniakrls.com.

In een swingwedstrijd voor meisjes sprong de pc met zeven punten in het eerste kwartaal, terwijl Newton zelfs in de eerste helft daalde, in het derde kwartaal negen punten lager en vroeg in het vierde kwartaal terugkeerde naar een gelijkspel. Slechte rebound, slechte vrije worp, fouten en blessures zorgden uiteindelijk voor de val van de Eagles toen Newton wegliep om er acht te winnen. Coach Brad Ingbers verzon na de wedstrijd geen excuses.

“We spraken daarna in de kleedkamer en ik zei:” Ik hoop dat je hier boos over bent. “Sommige van deze fundamentele dingen – rebounds krijgen, verdedigen met je voeten en niet slaan omdat je uiteindelijk domme fouten maakt als je daar aankomt, en je verliest de verkeerde schoten – ze kunnen allemaal je angel ondersteunen, geen twijfel mogelijk. “

Alison Van Sock leidde Bella Christian met een verdubbeling van 17 punten en 10 rebounds, maar verliet de wedstrijd twee minuten voordat ze haar verstuikte enkel verwondde, waardoor ze waarschijnlijk minstens één wedstrijd van het veld zou blijven. De Eagles zakten naar 8-10 in het seizoen en 3-9 op de Little Hawkeye Conference.

De jongens van Newton kwamen uit het vuur in de Night Cup en lieten vijf punten vallen in de eerste van drie bij het openen van een vroege tweecijferige voorsprong. De Eagles kregen een afstand van vijf, maar toen de kardinaal ze in het tweede kwartaal weer uitbreidde tot twee nummers, kreeg de pc geen eigendom meer omdat Newton ze hield.

Eric Mulder scoorde 22 punten in de wedstrijd en nam acht rebounds voor Bella Christian, die viel tot 9-10 op totaal en 5-7 bij de LHC-collider.

Naast beide “Bella Christian” clubs is vanmiddag een trip naar Van Mitter voor een dubbelganger zonder conferentie. Andrew Schneider en Wynne Veenstra noemen de actie op de KRLS2-stream, te beginnen met het inleidende spel om 1:45 uur en de openingstip om 2:00 uur.

READ  Supraland bereikt "600.000+ unieke spelers (plus piraten)" terwijl de ontwikkeling sequels oproept

Written By
More from Max Mcgee

Deze Pokémon Fan Game is letterlijk van de lijn gemaakt

Je hebt net een half uur op een grappige manier gespeeld, kies...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *