Conan O’Brien’s biomotorische beoordeling: te lang, geen zin

Comedian en tv-presentator van de late avond, Conan O’Brien, wekte de dwaze videogameshow Clueless Gamer weer tot leven voor een recensie van de langlopende open-action game Biomutant. In de video spelen O’Brien en JB Smoove het spel en maken ze er grappen over, zoals je zou verwachten.

In overeenstemming met de traditie, geest en toonsectoren van Clueless Gamer, O’Brien Gekscherend Mocked Biomutant en wat het probeert te bereiken. wijsheid? Biomateriaal is te lang en te saai.

Hij zei in een dwaze clip en deed alsof hij was: “Het was een erg lang spel en het leek zinloos. De jongen begon zijn moeder te redden, en toen zei hij:” Oh, verpest het, laat haar verdrinken. ” Wees de verteller. ‘Waar veel nutteloos kronkelen op de een of andere manier iets moest betekenen, in een wereld waar niemand om geeft.’

De video laat zien dat THQ Nordic “promotionele overweging” heeft gegeven aan dit segment. Zoals we eerder hebben geleerd, kunnen uitgevers betalen om hun games op Clueless Gamer te laten verschijnen. Bijvoorbeeld een bestand Het team achter horrorspel Outlast betaalde $ 35.000 om deel te nemen aan de show.

De Clueless Gamer-sectie is al jaren in gebruik en heeft veel grote games behandeld, zoals The Witcher 3En de Fallout 4, En vele anderen. Dat werd in 2017 gemeld Clueless Gamer wordt een eigen serieMaar dat is nooit gebeurd.

O’Brien Hij eindigde zijn show tot laat in de nacht in juni voordat hij naar HBO Max verhuisde voor iets nieuws, En fans hopen Clueless Gamer ook een vliegende start te geven en op de een of andere manier te volgen.

READ  Sony geeft toe dat het de PS5 misschien opnieuw moet ontwerpen

Biomutant is ontwikkeld door Experiment 101 en komt op 25 mei uit voor pc-, Xbox- en PlayStation-apparaten. Je krijgt de PS5 en Xbox Series X | De S is later origineel en deze platforms blijven prestatieverbeteringen behalen bij de lancering.

GameSpot kan commissie verdienen uit winkelaanbiedingen.

Written By
More from Aubrey Mason

Mary Trump zegt dat president ‘niet beter zal worden en hij zal zonder twijfel slechter worden’

“Donald is een psychisch zwaar beschadigde man, gebaseerd op zijn opvoeding en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *