Conor McGregor betreedt de mobiele gamesbranche met Dystopia: Contest of Heroes

Conor McGregor, de kleurrijke en controversiële UFC-superster, heeft besloten dat het tijd is om het gezicht te worden van een mobiel strategiespel.

Dystopia: Contest of Heroes, van ontwikkelaar Beetroot Lab, is een realtime strategiespel waarin spelers van over de hele wereld in reguliere toernooien strijden om echte prijzen.

Beetroot Lab beschrijft Dystopia: Contest of Heroes als een “mid-core” strategiespel, met een progressiesysteem rechtstreeks gericht op casual gamers en zelfs niet-gamers.

Je begint met het zoeken naar een locatie voor je rebellenbasis in een post-apocalyptische toekomst waarin de samenleving wordt geregeerd door bedrijven. Vervolgens moet je een aanwezigheid opbouwen, je rijk uitbreiden, andere spelers aanvallen, je basis upgraden en al dat soort dingen.

De game ondersteunt allianties van maximaal 100 spelers, met wat klinkt als een EVE Online-niveau van virtuele samenleving, met economische groei, oorlog, enzovoort.

Maar de belangrijkste attractie lijkt het tournement-platform te zijn dat wordt georganiseerd door Conor McGregor. Diverse soorten toernooien vinden dagelijks, wekelijks en maandelijks plaats en de prijzen zijn inclusief ondertekende merchanise en een ontmoeting met Notorious zelf.

Jij kan download Dystopia: Contest of Heroes nu gratis in de Google Play Store.

READ  Markiplier Verschijnt in de AFK Arena Mobile Game
Written By
More from Eda Greene

Rajasthan Police 2021 Physical Entrance Card Overseas Download nu het PET PMT Hall Constable Ticket on Employment 2. Rajasthan.gov.in

Fysieke toegangskaart van Rajasthan Police 2021: Belangrijke mededeling voor kandidaten die zich...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *