Coridi Bello vertelt over haar vriendje in “Bella”

Coridi Bello vertelt over haar vriendje in “Bella”

Koridi Bello, Nigeriaanse zanger en songwriter, bedacht Bella, zijn nieuwste single.

De zangeres van ‘Mi Casa Su Casa’ onthulde de single vrijdag in de vroege uurtjes op streamingplatforms.

In een track van minder dan vier minuten vertelt de 26-jarige over de fysieke kenmerken en schoonheid van zijn geliefde Isabella.

“Oh mijn lief / ik heb dit lied voor jou geschreven / Dit is jouw lichaam / Dit lied trekt me als Ogbono / Bella of / Bella of Bella / Pretty Isabella / If I see Bella / She passt Assepoester goed”, zingt hij.

Bello, geboren op 29 februari 1996, heeft zijn naam gekerfd tussen de populaire figuren in de Nigeriaanse entertainmentindustrie.

De zanger geniet ook nog steeds bekendheid in de muziekindustrie sinds hij in 2014 een deal tekende met Mavin Records, een platenmaatschappij van Don Jazzy.

Hij begon een enorme schare fans te verzamelen nadat hij in januari 2015 zijn single ‘Godwin’ had uitgebracht.

In 2018 onthulde Bello dat “Nog steeds op zoek naar collegegeldToen hij een platencontract sloot met Mavin Records, beschreef hij het moment als een keerpunt in zijn leven.

De zanger dropte zijn eerste album getiteld “liefIn 2017 – jaar nadat hij bij de platenmaatschappij kwam.

Bello won een groot aantal prijzen.

Beluister het nummer hieronder:

downloaden: Het lied “BELLA” gecomponeerd door KOREDE BELLO

Copyright 2022 TheCable. Alle rechten voorbehouden. Deze materialen en andere digitale inhoud op deze site mogen niet geheel of gedeeltelijk worden gereproduceerd, gepubliceerd, uitgezonden, herschreven of herverdeeld zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van TheCable.

Volg ons op Twitter Tweet insluiten

READ  Bengaalse acteur verliest meer dan Rs 1 lakh bij online oplichting van elektriciteitsrekeningen na het downloaden van de app

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *