Coronavirus pauzeert voetbalactiviteiten in Maryland, annuleert wedstrijd Ohio State

De voor zaterdag geplande voetbalwedstrijd van de University of Maryland tegen Ohio State wordt afgelast en de Terrapins zullen alle teamgerelateerde activiteiten onderbreken vanwege een verhoogd aantal gevallen van coronavirus. De wedstrijd van zaterdag wordt niet verzet. Acht voetballers uit Maryland zijn positief getest voor de coronavirus in de afgelopen week. De universiteit voerde tussen 30 september en 10 november 1.510 coronavirus-tests op de campus uit voor student-atleten in alle sporten. In totaal zijn 10 student-atleten positief getest. Cumulatieve resultaten van alle atletiektests tot nu toe: 5.333 tests120 positieve resultaten “Er is niets belangrijker dan de gezondheid en het welzijn van onze studentatleten, coaches en personeel”, zei Damon Evans, directeur van Maryland Athletics, in een verklaring. “We realiseren ons dat dit nieuws teleurstellend is voor alle Maryland-fans die er naar uitkeken dat de Terps het opnemen tegen een uitstekend Ohio State-team, maar het verantwoordelijke voor ons is om voetbalactiviteiten te onderbreken, gezien het aantal positieve gevallen. momenteel in ons programma. “” We zijn natuurlijk buitengewoon teleurgesteld dat we aanstaande zaterdag geen gastheer kunnen zijn voor Ohio State “, zei voetbalcoach Michael Locksley van Maryland in een verklaring. “Het was een kans waar ons team zich op voorbereidde en waar we enthousiast over waren. We hebben en zullen de veiligheid van onze spelers, coaches en staf altijd voorop houden in ons besluitvormingsproces. We zullen blijven opereren als zo goed als we kunnen virtueel terwijl we de situatie volgen in de hoop terug te keren om te spelen wanneer het veilig wordt geacht. “Als onderdeel van de Big Ten Conference-protocollen begonnen voetbalstudenten-atleten dagelijks te testen op 30 september en begonnen basketbalteams voor heren en dagelijks testen op 26 oktober Alle andere student-atleten zullen wekelijks verder worden getest.

READ  Astros vs. Rays: ALCS Game 3 livestream, tv-kanaal, voorspelling, kansen, bekijk MLB-playoffs online

De voor zaterdag geplande voetbalwedstrijd van de University of Maryland tegen Ohio State wordt afgelast en de Terrapins zullen alle teamgerelateerde activiteiten onderbreken vanwege een verhoogd aantal gevallen van coronavirus.

De wedstrijd van zaterdag wordt niet verplaatst.

Acht voetballers uit Maryland zijn de afgelopen week positief getest op het coronavirus. De universiteit voerde tussen 30 september en 10 november 1.510 coronavirus-tests op de campus uit voor student-atleten in alle sporten. In totaal zijn 10 student-atleten positief getest.

Cumulatieve resultaten van alle atletiektests tot nu toe:

  • 5.333 tests
  • 120 positieve resultaten

“Er is niets belangrijker dan de gezondheid en het welzijn van onze student-atleten, coaches en personeel,” zei Damon Evans, directeur van Maryland Athletics, in een verklaring. “We realiseren ons dat dit nieuws teleurstellend is voor alle Maryland-fans die er naar uitkeken dat de Terps het opnemen tegen een uitstekend Ohio State-team, maar het verantwoordelijke voor ons is om voetbalactiviteiten te onderbreken, gezien het aantal positieve gevallen. momenteel in ons programma. “

“We zijn natuurlijk buitengewoon teleurgesteld dat we aanstaande zaterdag geen gastheer kunnen zijn voor Ohio State”, zei voetbalcoach Michael Locksley in Maryland in een verklaring. “Het was een kans waar ons team zich op voorbereidde en waar we enthousiast over waren. We hebben en zullen de veiligheid van onze spelers, coaches en staf altijd voorop houden in ons besluitvormingsproces. We zullen blijven opereren als zo goed als we kunnen virtueel als we de situatie volgen in de hoop terug te keren om te spelen wanneer het veilig wordt geacht. “

READ  Kiwi-sneeuwster Zoi Sadowski-Synnott 'zo opgestookt' na goud op X Games in Aspen

Als onderdeel van de Big Ten Conference-protocollen begonnen voetbalstudenten-atleten dagelijks met testen op 30 september en begonnen basketbalteams voor heren en dames op 26 oktober dagelijks met testen.

Alle andere student-atleten worden wekelijks verder getest.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *