Cowboys vs Panthers blessurerapport 1: Cowboys verlaten Eagles-wedstrijden zonder nieuwe blessures

Na elke NFL-wedstrijd is het altijd afwachten wie er gewond raakt. Soms weet je tijdens een wedstrijd of een speler geblesseerd is, maar soms weet je het pas een dag of twee later. Gelukkig lijken de Cowboys de Eagles zonder ernstige verwondingen te hebben overleefd.

De Cowboys trainden niet echt vandaag, ze deden nog wat wandelen, maar moesten toch een geschat blessurerapport indienen. Dus dat deden ze.

De cowboykant van de dingen ziet er eigenlijk uit zoals je denkt. Donovan Wilson heeft nog steeds een dijbeenprobleem en coach Mike McCarthy lijkt niet optimistisch over zijn terugkeer deze week. De andere drie gewonden, Carlos Watkins, Dorance Armstrong en T. Nsiki, zijn nog buiten.

Coach McCarthy leek ook erg sceptisch dat een van de spelers op IR zoals Neville Gallimore of Kelvin Joseph snel terug zou zijn.

Wat de Panthers betreft, ze zouden zonder Christian McCaffrey zijn, wat duidelijk een groot probleem voor hen is. Nieuw verworven cornerback CJ Henderson kon op zijn eerste dag meetrainen met het team.

READ  Outriders Dev weet niet hoeveel exemplaren er zijn verkocht en heeft geen royalty's gekregen
More from Madison Garrett
Upgrade naar Windows 11, zelfs als uw pc erg oud is
Met Windows 11 introduceerde Microsoft nieuwe minimumeisen voor de hardware waarop het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *