Crime Boss: Rockay City krijgt een PS5- en Xbox Console-releasevenster

Crime Boss: Rockay City krijgt een PS5- en Xbox Console-releasevenster

De consoleversies van Crime Boss: Rockay City van Ingame Studios worden uitgebracht in juni 2023. De pc-versie komt nog steeds uit op 28 maart.

de afgelopen dagen Financieel rapport, Digital Bros. zei: “De pc-versie van Crime Boss zal in ieder geval tot juni 2024 exclusief zijn voor de Epic Store. De lancering van de consoleversie volgt in juni 2023. Crime Boss ging afgelopen december in première tijdens The Game Awards.”

Aangezien de game exclusief voor de Epic Games Store is, zal hij gedurende minstens een heel jaar geen andere pc-winkels zoals Steam bereiken.

Digital Bros. stelt ook dat Crime Boss: Rockay City een van de grootste investeringen van het bedrijf is met een eigen studio, en de komende jaren extra content zal ontvangen om terugkerende inkomsten te genereren.

Crime Boss: Rockay City werd voor het eerst onthuld tijdens The Game Awards 2022 voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X | S. De game speelt ook grote sterren in de cast van personages, zoals Chuck Norris, Danny Trejo en Vanilla Ice.

In onze preview van IGN’s Crime Boss: Rockay City zeiden we: “Helaas lijkt de maffe, geweldige presentatie zo in strijd te zijn met de gameplay-systemen, die het een beetje rechttoe rechtaan lijken te spelen, misschien meer afbijtend dan ze kunnen kauwen.”

George Yang is een freelance schrijver voor IGN. Hij schrijft sinds 2019 over de branche en heeft met andere publicaties gewerkt, zoals Insider, Kotaku, NPR en Variety.

Als hij niet over videogames schrijft, speelt George videogames. wat een verrassing! Je kunt hem volgen op Twitter @Yinyangfooey

READ  Monster Hunter World concurreert momenteel met het aantal spelers van Modern Warfare 3

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *