Cyberpunk 2077: CD Projekt is nu “volledig tevreden” met spelstabiliteit en prestaties

Adam Kisinski, CEO van CD Projekt, verklaarde dat Cyberpunk 2077 een “bevredigend” niveau van stabiliteit en prestaties heeft bereikt, en dat er nu meer oplossingen zouden moeten komen voor bepaalde in-game systemen.

Spreek op WSE Innovation Day (via TVN24, en vertaald IGN Polen), behandelde Kiciński recente patches voor Cyberpunk 2077 en evalueerde hij het werk van het ontwikkelteam:

“We hebben al een bevredigend niveau bereikt [of stability]. We hebben ook aan de algehele prestatie gewerkt en daar zijn we best tevreden mee. Natuurlijk hebben we ook bugs en glitches verholpen, en we zullen dat blijven doen. Na verloop van tijd zullen we algemene systeemreparaties introduceren die spelers maken [have pointed out as needing improvement]. “

Kiciński ging niet in detail over welke door spelers gevraagde systemen gerepareerd zouden kunnen worden, maar dit kan zaken zijn zoals in-game politiereacties, NPC AI of verbeterde karakteraanpassing (of, in ieder geval, me het vreselijke kapsel laten veranderen dat ik koos als grap aan het begin van het spel).

Sony heeft gamers onlangs specifiek verteld dat prestatieproblemen aanhielden op basis PS4-consoles nadat de game weer in de PlayStation Store te koop was – hoewel het beloofde dat “fixes en updates” voor de nieuwste generatie versie het hele jaar door zouden blijven bestaan.

Joe Scripps is de hoofdredacteur van het nieuws bij IGN. Volg hem Twitter. Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Written By
More from Aubrey Mason

Dit zijn de leukste partygames voor de Nintendo Switch

Wat kunnen we nog meer doen om vandaag te genieten? Waarschijnlijk zit...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *