Cyberpunk 2077 mod plaatst Final Fantasy XIV in je auto

Als je ooit Night City bent binnengereden en dacht dat een dosis Eorzea precies was wat de stad nodig had, dan is de nieuwe Cyberpunk 2077-mod misschien muziek in je oren – letterlijk. Final Fantasy XIV Radio van een NexusMods-gebruiker Miku 393 Hiermee kun je een aangepaste FFXIV-afspeellijst maken en deze toevoegen aan je RPG, zodat deze wordt afgespeeld wanneer je de radio aanzet. Je hebt een andere modificatie nodig om dit te laten werken, d.w.z. een eerdere radio-modificatie die als basis werkt. Eenmaal ingesteld, hoef je alleen maar je songbestanden toe te voegen aan de mod-map, en dat is alles wat nodig is om door de stad te gaan op de antwoordgeluiden en weer in de vergetelheid te raken.

Wat dit uniek maakt, behalve dat het Eorzea FM is in de stedelijke RPG van CD Projekt RED, is hoe relatief eenvoudig het te gebruiken is. RadioEXT, de modus waarop deze is gebouwd door KeanuHij hoeft alleen maar de nummers te kopiƫren en in de juiste map te plakken om te kunnen werken, en dat is alles. Geen mods, relatief weinig mod-kennis, en je hebt een reeks aanpasbare radiostations die bij je stemming passen.

Het is gewoon de nieuwste manier waarop fans een frisse Cyberpunk-ervaring proberen te behouden zonder nieuwe updates. Een andere recente mod die het gebrek aan vliegende auto’s in een futuristische RPG aanpakt door je door de lucht te laten vliegen in je favoriete auto – een perfecte match voor je aangepaste radiokanalen.

Ondertussen is CD Projekt RED Cyberpunk niet helemaal vergeten, aangezien het ontwikkelteam onlangs het castingsysteem in actie plaagde. Het systeem zit technisch gezien al in de game, maar je hebt er eigenlijk geen toegang toe – niet totdat CDPR een nieuwe update pusht om het te ontgrendelen. Dit kan enige tijd duren, aangezien de volgende update de meeste bronnen van de studio verbruikt.

READ  Aliens heeft eindelijk een solo-actiehorrorspel

Als je meer veranderingen aan je V-avontuur wilt, bekijk dan onze verzameling van de beste Cyberpunk 2077-mods die je kunt gebruiken.

Written By
More from Max Mcgee
Combineer stadsbouw en goddelijk spel om The Immortal Mayor te krijgen
Onafhankelijke Chinese studio Star Chess bouwt een stad met een speciaal Chinees...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *