Cyberpunk 2077-ontwikkelaar zegt dat het niet genoeg tijd besteedde aan de prestaties van PS4 en Xbox One

Als onderdeel van een nieuwe telefonische vergadering in de nasleep van Cyberpunk 2077Bij de lancering is CD Projekt dieper ingegaan op de ietwat rampzalige toestand van de game op de vorige generatie consoles, de PlayStation 4 en Xbox One. Terwijl het al was verontschuldigde zich over de prestatieproblemen van de console die spelers lijken te kwellen, bood de telefonische vergadering een interessante context, zoals bijvoorbeeld het feit dat het bedrijf simpelweg niet genoeg tijd besteedde aan de PS4- en Xbox One-versies.

Helemaal aan het begin van de oproep merkte CD Projekt op dat het “de omvang en complexiteit van de problemen had onderschat” op PS4 en Xbox One en “de signalen over de noodzaak van extra tijd om de game als laatste op de basis te verfijnen” had genegeerd. gen consoles “volgens het officiële transcript. Toen het tijd was om directe vragen te beantwoorden, werd het bedrijf gevraagd of dit werd gedaan om ervoor te zorgen dat het een specifieke lanceringsdatum behaalde en hoe dat precies gebeurde, en het antwoord is … nou ja, verhelderend.

“Het gaat er meer om dat wij – zoals eerder vermeld – naar de pc en de prestaties van de volgende generatie kijken dan naar de huidige generatie”, zegt Michał Nowakowski, SVP Business Development bij CD Projekt. “We hebben daar zeker niet genoeg tijd aan besteed. Ik zou niet zeggen dat we enige externe of interne druk voelden om op de datum te lanceren – behalve de normale druk, die typisch is voor elke release. Dus dat was niet de oorzaak. . “

READ  De beste deals voor de Xbox One S / X in de uitverkoop van Black Friday 2020

Wat betreft hoe de game erin slaagde om in zijn huidige staat op PS4 en Xbox One te lanceren, neemt CD Projekt de verantwoordelijkheid daarvoor. “Wat betreft het certificeringsproces en de derde partijen – dit staat absoluut aan onze kant”, vervolgde Nowakowski. “Ik kan alleen maar aannemen dat ze erop vertrouwden dat we de zaken bij de vrijlating zouden oplossen, en dat viel duidelijk niet samen zoals we hadden gepland.”

Cyberpunk 2077 is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Het is ook beschikbaar om te spelen op zowel de PlayStation 5 als de Xbox Series X | S met een gratis upgrade die later wordt uitgebracht om te profiteren van de volgende generatie hardware. U kunt uitchecken al onze eerdere berichtgeving over de onlangs uitgebrachte videogame hier.

Wat vind je van de uitleg van CD Projekt Red hierboven? Ben je aan het spelen Cyberpunk 2077 op een PS4 of Xbox One? Laat het ons weten in de comments, of voel je vrij om me rechtstreeks op Twitter te contacteren op @rollinbisschop om over gamen te praten!

Written By
More from Vanessa Hale

Al deze games ondersteunen 120 frames per seconde op Xbox Series X.

Een van de geweldige nieuwe functies in de Xbox Series X (en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *