Cyberpunk 2077-ontwikkelaar zegt dat Update 2.0 en Phantom Liberty extreem CPU-hongerig zullen zijn op pc en oorspronkelijk 8 cores ondersteunen

Cyberpunk 2077-ontwikkelaar zegt dat Update 2.0 en Phantom Liberty extreem CPU-hongerig zullen zijn op pc en oorspronkelijk 8 cores ondersteunen

Er komt binnenkort een grote revisie voor Cyberpunk 2077 in de vorm van Update 2.0 en de Phantom Liberty-uitbreiding, maar het lijkt erop dat deze zeer CPU-intensief zal zijn wanneer deze uitkomt.

Cyberpunk 2077 2.0-update en Phantom Liberty-uitbreiding zullen zeer belastend zijn voor pc’s, vooral 8-core CPU’s

Filips Bersinskihoofdscèneprogrammeur bij CD Projekt Red, plaatste op X.com dat met Update 2.0 en de Phantom Liberty-uitbreiding binnenkort pc-gamers moeten controleren of hun CPU’s goed zijn gekoeld, aangezien de nieuwe updates erg stressvol zullen zijn.

Philip wijst er verder op dat het CPU-gebruik naar verwachting 90% zal bedragen op een 8-core chip en raadt aan om de stabiliteit van je CPU te testen in een aantal populaire benchmarkapplicaties zoals Cinebench. Hieronder het bericht van Philips:

In antwoord op verschillende vragen zei Philippe dat de reden dat CD Projekt Red goede thermische prestaties van de CPU wilde garanderen, was omdat de game was geüpgraded om 8 cores en 16 lokale threads te ondersteunen, dus aanpassingen waren niet langer nodig om volledig te profiteren van de CPU. . Eerder brachten Cyberpunk 2077-modders een onofficiële SMT-oplossing uit om het lage gebruik van AMD- en Intel CPU-architecturen aan te pakken, zoals hier vermeld.

READ  De nieuwe trailer van Monster Hunter wordt geprezen omdat hij meer op de games lijkt

Maar dit leidt ook tot hogere temperaturen en een hoger energieverbruik. Daarom is het verstandig om de koeling van uw CPU te controleren, anders presteert u mogelijk onder de verwachtingen als gevolg van thermische beperking of zelfs een crash, in het ergste geval. Er is ook op gewezen dat het wellicht beter is om SMT uit te schakelen op chips met 12 kernen of hoger, omdat dit betere prestaties kan opleveren, maar dit hangt af van de gebruiksscenario’s.

Het lijkt erop dat het CD Projekt Red-team er alles aan doet om ervoor te zorgen dat Cyberpunk 2077 een echte benchmark wordt voor de volgende generatie pc. De update zal enkele meer grafisch-intensieve functies bevatten, zoals Path Tracing, RT Overdrive en aankomende DLSS 3.5 Ray Reconstruction-technologieën om de visuele betrouwbaarheid naar een hoger niveau te tillen. We kunnen absoluut niet wachten om de game zelf te ervaren wanneer deze op 26 september uitkomt met de next-gen-uitbreiding.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *