Cyberpunk 2077 PS4 / XO-prestaties zijn “verrassend goed”, zegt CDPR

Cyberpunk 2077 presteert geweldig op alle platforms en de game presteert ook verrassend goed op de basis PS4 en Xbox One.

Tenminste, dat vertelde de president en CEO van CD Projekt Red (CDPR), Adam Kiciński, investeerders tijdens de laatste oproep van het bedrijf over financiële inkomsten. In de afgelopen weken heeft de ontwikkelaar verschillende gameplay-video’s uitgebracht die de langverwachte game laten zien die op de geheel nieuwe Xbox-serie X, PS5 en PS4 Pro, maar we hebben de gameplay van de titel nog niet echt gezien op de basis PlayStation 4 en Xbox One. Het ontbreken van daadwerkelijke gameplay op deze consoles baart veel fans zorgen over de prestaties van de game.

The Witcher 3 HD Reworked Project 12.0 Ultimate krijgt een nieuwe preview met dorpsarchitectuur en objecten

Volgens de CEO van CDPR hoeven degenen die de game op hun standaard PS4- en Xbox One-consoles willen spelen zich geen zorgen te maken, aangezien de game geweldig werkt op alle platforms. Er is echter een klein voorbehoud – in zijn antwoord zei Kiciński dat het, gezien de enorme wereld van de game, verrassend goed presteert. Dit zou nog steeds kunnen betekenen dat de prestaties aanzienlijk lager zijn op de basisconsoles. Helaas werden er geen aanvullende details gedeeld, maar de leidinggevende vermeldde wel dat de vertraging van de laatste rekoefening de prestaties verbeterde.

“Gisteren hebben we de gameplay beide op PS4 uitgebracht [Pro] en PS5. U kunt dus het verschil zien “, Kiciński zei toen hem werd gevraagd naar de prestaties op de console van Sony. “En op beide – ik bedoel, PS5 is geweldig. PS4 is nog steeds erg goed. Ik bedoel, we hadden die extra drie weken en we hebben veel bereikt door – in dit laatste stuk.

De CEO voegde eraan toe dat Cyberpunk 2077 geweldig presteert op alle platforms, inclusief basis PS4 en Xbox One.

READ  Metal Slug-pictogram: Trailer Gameplay J

“Dus we zijn van mening dat de game het geweldig doet op elk platform. Natuurlijk, in overeenstemming met de platformmogelijkheden, maar niet elk platform zou geweldig moeten zijn. “

Nieuwe set 4K Cyberpunk 2077 RTX 30 Ray Tracing-screenshots vrijgegeven met Night City

Zoals verwacht zijn de prestaties op deze basisconsoles iets lager, maar nog steeds erg goed.

“Natuurlijk een beetje lager dan op profs, maar verrassend goed, zou ik zeggen voor zo’n enorme wereld. Dus iets lager, maar erg goed. Dat is het antwoord. “

Ik denk dat we moeten afwachten hoe de game presteert op de standaard PS4 en Xbox One wanneer de game volgende maand uitkomt.

Written By
More from Lesley Curry

Ninja’s Fall Guys-skin is nu beschikbaar

Vallen jongens ontwikkelaar Mediatonic heeft een skin aan de game toegevoegd die...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *