Cyberpunk 2077 werkt “verrassend goed” op PS4 en Xbox One, zegt dev

CD Projekt Red is blij met hoe Cyberpunk 2077 nu presteert op PS4 en Xbox One.

Wanneer Cyberpunk 2077 was teruggeschoven naar decemberstelde ontwikkelaar CD Projekt Red voor dat het team meer tijd nodig had om te brengen de PS4- en Xbox One-versies in lijn met andere platforms.

Onlangs hebben laten zien dat de gameplay doorgaat PS4 Pro en Xbox One X, is de ontwikkelaar nu schijnbaar blij met hoe het werkt.

Tijdens de meest recente conference call voor CD Projekt, waar de ontwikkelaar-uitgever beloofde (opnieuw) de wedstrijd niet verder te vertragen, werden bedrijfsleiders rechtstreeks gevraagd naar de huidige staat van Cyberpunk 2077 op de basisconsoles.

De president van het bedrijf en de gezamenlijke CEO, Adam Kicinski, stelde zo’n vraag.

“Natuurlijk, [the performance is] een beetje lager dan bij pro’s, maar verrassend goed, zou ik zeggen, voor zo’n enorme wereld, ”onthulde Kicinski. “Dus een beetje lager, maar erg goed. Dat is het antwoord. “

Kicinski voegde er later aan toe dat de vertraging van drie weken het team hielp veel te bereiken met betrekking tot prestaties op de huidige generatie consoles.

“Gisteren hebben we de gameplay zowel op PS4 als PS5 uitgebracht. Dus je kunt het verschil zien, ”voegde hij eraan toe.

“En op beide – ik bedoel, PS5 is geweldig. PS4 is nog steeds erg goed. Ik bedoel, we hadden die extra drie weken en we hebben veel bereikt door – in dit laatste stuk. We zijn dus van mening dat de game op elk platform uitstekend presteert. Natuurlijk, in overeenstemming met de platformmogelijkheden, maar niet elk platform zou geweldig moeten zijn. “

READ  Releasedatum Cyberpunk 2077, wereldwijde ontgrendelingstijd voor pc, PS4, Xbox One

Kicinski raakte ook de wedstrijd aan stand-alone multiplayer-modus, die de ontwikkelaar zelden noemt. Volgens de CEO blijft het in ontwikkeling, maar zal CD Projekt Red er voorlopig nog niet over praten.

“Het is een aparte speciale productie, een grote productie. We beschouwen het als een op zichzelf staand product, ”zei hij.

“Het is duidelijk dat het niet helemaal op zichzelf staat, want het komt uit het universum van Cyberpunk en is sterk gerelateerd aan het concept van de singleplayer Cyberpunk die we – ik bedacht. Maar vanuit ons perspectief is het een andere onafhankelijke productie en een onafhankelijk team van mensen werkt eraan. “

Cyberpunk 2077 is vanaf 10 december verkrijgbaar voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S en Stadia.

'); jQuery (yt_video_wrapper) .remove (); }); }); }

Written By
More from Vanessa Hale

5 Fortnite alternatieve mobiele games die je kunt proberen

Door: Tech Desk | Bijgewerkt: 22 augustus 2020 16:04:01 (Bron: Fortnite screengrab)...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *