Daily Fantasy Football Week 2: Selectietips voor één wedstrijd

haast een spel Dagelijkse fantasy-voetbalcompetities zijn gearriveerd Bij Yahoo Fantasy. Het is een opwindende en compleet andere benadering van DFS die managers ertoe aanzet creatief te worden met squadronbouw wanneer ze zich alleen op individuele games concentreren.

Elke week zal ik mijn algemene overzicht op hoog niveau van de drie eilandspellen op het programma presenteren, evenals enkele van mijn favoriete spelen op basis van salaris – en natuurlijk mijn topkeuze voor de belangrijkste locatie van SUPERSTAR.

Donderdagavond voetbal

New York Giants in Washington FC

NFC East-rivalen gaan verpleging verliezen in de tweede week van hun openers. Geen van beiden was op de plek waar ze zo vroeg op hadden gehoopt.

Washington heeft zijn ervaren beginnende quarterback al verloren met Ryan Fitzpatrick die naar de IR verhuisde na een dijblessure. Het is een groot probleem voor Fitzpatrick, die eindelijk zijn kans zou krijgen om een ​​team te leiden als De jonge man. Echter, naar Taylor Heinicke komen, is misschien niet de doodsteek die sommigen zullen maken.

Heinicke heeft al laten zien dat hij in staat is, zij het misschien streperig, op een gemiddeld niveau in reserve. Hij is een man waar de technische staf dol op is, en vorig jaar heeft hij laten zien dat hij kan spelen. Het is enigszins vergelijkbaar met de nieuwe versie van Fitzpatrick. Energiek, heeft wat actie en heeft een “devil may care” speelstijl. Heinicke gooide 26 procent van zijn passes in krappe vensters in week 1, volgens de statistieken van Next Generation, de op twee na hoogste van de passers van week 1 en een voortzetting van wat we vorig jaar in de play-offs zagen (20,5 procent). Hij zal proberen een cheque uit te schrijven die zijn arm niet kan verzilveren, maar dat leidt soms tot de positieve kant van de variantie.

Kortom, ik verkoop geen groothandels in Washington-spelers alleen omdat Heinicke nu de starter is.

New York heeft geen blessureprobleem onder het midden… maar ze hebben zeker problemen. Daniel Jones was de eerste week zoals gewoonlijk grillig. Het was ook niet allemaal aanvallende lijnfout. Jones bleef “clean” op bijna 75 procent van zijn droppoints (per PFF), maar zakte gewoon in elkaar bij het eerste teken van hitte en voltooide slechts twee van zijn zes worpen onder druk gedurende 14 yards. Natuurlijk is de verdediging van Denver een potentieel grote eenheid, maar Washington zou ze kunnen evenaren.

Het probleem met deze DFS-game is dat we met een totale verwachting van slechts 40,5 punten niet echt verwachten te schieten. Om de zaken nog ingewikkelder te maken, is de theoretisch beste speler, Saquon Barkley, moeilijk te vertrouwen voor $24.

We hebben deze week een uitdagende build voor de boeg.

SUPERSTERKEUZE: Antonio Gibson ($ 24)

Begin met Antonio Gibson als basis voor je TNF-collectie. (Foto door Patrick Smith/Getty Images)

De eerste week liet ons zien dat Gibson inderdaad de rol zou krijgen waar we allemaal op hoopten. Gibson leidde de verdedigingshelft in schoten gespeeld (33) en gedragen (20), maar dat was te verwachten. Het belangrijkste was dat hij meer tracks rende dan JD McKissic (13 tegen 9) en vijf doelpunten maakte. McKissic speelde eigenlijk op meer passerende schoten in het algemeen, maar bleef hem meer blokkeren dan Gibson. Als Gibson op weg is naar dat soort werkdruk, kunnen we er elke week een goed gevoel bij hebben. Hij zou de bal donderdagavond bijna 30 keer kunnen aanraken in een competitieve wedstrijd, aangezien de Attacking Giants op dit moment geen afstand lijken te kunnen houden tussen hen en welk team dan ook.

READ  Laatste nieuws van over de hele wereld

moet spelen: Echte herder ($ 13)

Stirling Shepard leidde de Giants in de volgende categorieën:

  • – Loop 40 wegen

  • – drukknopen 56

  • – Slotsporen 28 (65%)

  • 9. doelen

  • – YAC / rec 5.6

Allemaal met een gemiddelde van 10,4 air yards per doelwit. Het werd niet gebruikt als een konijnenspringende man – het werd gebruikt als de brede ontvanger van het team.

Het is zeer waarschijnlijk dat Kenny Goladay zal verschijnen naarmate het seizoen vordert. Maar gezien de korte trainingstijd die hij had en het speciale talent van Shepherd, zouden we niet geschokt moeten zijn, aangezien de laatste nu de man is. Washington verlichtte Kenan Allen in de eerste week (13 goals), die een vergelijkbare stijl van voetbal speelt als Sheppard.

Een stiekeme goedkope optie: Diamantbruin ($10)

Enige opwinding over Dyami Brown ontstond toen Curtis Samuel op IR werd geplaatst. Brown pakte inderdaad de vrijgekomen starter van de externe ontvanger tegen Terry McLaurin, maar deed niets in week 1. Er zijn echter enkele goede randapparatuur. Brown liep een baan op 92 procent van de passen van het voetbalteam. Hij had een gemiddelde van iets minder dan 10 air yards per doelwit. Als Brown donderdagavond weer zoals gewoonlijk opraakt, heeft hij maar een paar goede plays nodig om de waarde terug te geven. We hebben de besparingen nodig in dit spel, want deze twee teams zijn onvoorstelbaar.

Voetbal op zondagavond

Burgemeesters van Kansas City in Baltimore Ravens

De Ravens hadden moeite om de bazen te ontlopen tijdens het begin van het Patrick Mahomes/Lamar Jackson-tijdperk. Een team als Kansas City zal de Ravens altijd problemen bezorgen omdat ze zo’n enorme voorsprong kunnen opbouwen, terwijl Baltimore een erg vervallen, methodische aanpak heeft.

Ook Baltimore komt hier binnen en likt hun wonden na een zwaar verlies op het laatste moment tegen de Raiders. Ik raakte niet erg in paniek over de Ravens na die wedstrijd, maar ze zagen er niet uit als een eliteteam. Ze hadden de overvallers moeten kunnen verdrijven.

Kraaien slaan hard toe en komen op verschillende locaties naar heiligdommen, dus we moeten niet verwachten dat ze meteen elite zijn. De aanvallende lijn ziet er problematischer uit dan vorig jaar. Een afspraakje met de opperhoofden is nauwelijks een geschikte plaats.

[So many reasons to play Yahoo DFS: Learn more now and get in on the fun]

Vanuit een puur fictieve hoek weten we wat Kansas City gaat doen. Je kunt Mahomes stapelen met Hill of Kelce; Kies daar wat je wilt, afhankelijk van hoe je de rest van je assortiment wilt samenstellen. De grotere vragen komen uit Baltimore. Een voordeel voor dit team is dat Sammy Watkins en Marquis Brown heel goed speelden tegen Las Vegas. Dit alleen al zou het offensieve plafond kunnen verhogen, vooral als Mark Andrews zijn oorspronkelijke gebruik in productie omzet.

READ  'Het is tijd' om kinderen weer naar school te krijgen

De kraaien hebben op dit moment misschien niet genoeg sap om dit spel te winnen, maar ze zouden meer vuurkracht moeten hebben om de bazen te achtervolgen dan begin 2020.

SUPERSTERKEUZE: Patrick Mahomes ($ 39)

De Mahomes waren gemiddeld 378,7 yards en scoorden in totaal 10 touchdowns in zijn drie carrièrebijeenkomsten met de Ravens. Hij domineerde dit team en de Chiefs waren 3-0 op dat bereik. De verdediging van de Ravens vertoonde maandagavond enkele scheuren in de middelbare school tegen de Raiders, te midden van verwondingen aan Marcus Peters en Jimmy Smith. Er is geen reden om iets anders te verwachten dan een ander optreden uit de schijnwerpers van Mahomes.

moet spelen: Lamar Jackson ($ 34)

Ik doe er alles aan om op deze plek creatief te zijn om ervoor te zorgen dat ik beide middenvelders scoor. De totale score en potentiële spelomgeving is erg goed. Lamar Jackson leek in de eerste week soms dynamisch tegen de Conquerors, wat niet schokkend is. Verschillende mooie passes van onder meer Marquis Brown en Sammy Watkins waren een welkom teken. Zijn 12 ladingen voor 86 yards liepen zoals gewoonlijk. De Ravens worstelden vorige week om het te beschermen, vooral door de nieuwe rechtse Alejandro Villanueva aan te pakken, en waren maandag uitgeschakeld met 9,1%. Maar de opdrachtgevers hadden in de eerste week moeite om Baker Mayfield in de schijnwerpers te zetten. Mayfield kwam binnen met het 12e laagste persgemiddelde onder de starters van de eerste week.

Een stiekeme goedkope optie: Sammy Watkins ($ 12)

Sammy Watkins leidde de meeste routes tussen de Baltimore-ontvangers in de eerste week en leidde het team met een aandeel van 36,2 procent in de luchtwerven. Het is moeilijk om het grote verschil te overschatten dat Watkins, tenminste een gemiddelde speler, aan de andere kant van Lamar Jackson’s worpen in plaats van Dez Bryant’s peel of Miles Boykin bij ontvanger X. Watkins ook gemiddeld 7,4 yards had na de vangst. Hij maakt perfect gebruik van zijn vaardigheden.

Het verhaal van het wraakspel is slechts een bonus.

Maandagavond voetbal

Detroit Lions bij Green Bay Packers

Geen enkel team leed in de eerste week een meer gênante nederlaag dan de Green Bay Packers. Ze zijn in alle opzichten overtroffen door het Saints in Transition-team.

Stel je voor dat je Aaron Rodgers bent en dat je door al dit nonchalante spel gaat, alleen maar om James Winston het in de eerste week te laten opblazen.

Gelukkig voor alle pack-spelers krijgen ze in week twee een date met de Lions. Dit moet een geweldige plek zijn. Detroit’s defensieve diepteschema ziet er echt slecht uit en we voelen ons niet beter na wat de 49ers hen in week 1 hebben aangedaan. Rodgers en zijn teamgenoten. Het zou hier goed moeten zijn.

READ  Gratis PlayStation Plus-games voor juli 2021 onthuld
Green Bay Packers quarterback Aaron Rodgers (12)

Aaron Rodgers zou terug moeten kunnen stuiteren met een duik tegen leeuwen. (AP Foto/Phelan M. Ebenhack)

Met een totaal van 48 punten is er enige verwachting dat de Lions het terug kunnen brengen naar de Packers. Dit deel kan naar mijn mening alle kanten op.

De Lions voerden in de eerste week 84 gekke toneelstukken uit, waardoor het volume voor iedereen in dat team omhoog ging. Het zou niet elke week gebeuren, ook al zouden ze verpletterd worden op het scorebord. Detroit speelde niet snel in de eerste helft (17e in tempo) maar steeg met verschillende punten om de eerste plaats in de tweede helft te bereiken. Het is moeilijk om te weten wat voor soort leeuwen we in de tweede week en daarna zullen zien. Ik zal hier vrijdag meer op ingaan in mijn geavanceerde stats-notebook.

Hoe dan ook, de kern van Detroit blijft hetzelfde. TJ Hockenson is de topman die opgesloten zit na het runnen van een weg op 98 procent van de passerende Lions-spelen. Jamal Williams en Dandre Swift zien deze week misschien niet dezelfde werklast, maar ze spelen op salarisbasis. Als je Packers-spelers wilt stapelen, moet je echter slechts een of twee van die spelers kiezen, de Goff doorgeven en de onderkant van de doelhiërarchie schrapen met hun brede ontvangers.

SUPERSTERKEUZE: Aaron Rodgers ($ 34)

Aaron Rodgers was vorige week de QB34. Je hebt gelijk als je denkt dat de competitie dit jaar niet is uitgebreid en dat er in de eerste week slechts 32 quarterbacks zijn begonnen. Justin Fields, Trey Lance en Marcus Mariota (in één haast) overtroffen Rodgers’ gruwelijke optreden tegen de Saints.

wie kan het wat schelen?

Hij wordt geconfronteerd met een Lions-defensie die er al ongelukkig uitzag en net de nummer 1 cornerback op de IR zette. Rodgers zou dit team maandagavond een verpletterende slag kunnen toebrengen om zich te herstellen.

moet spelen: Aaron Jones ($ 31)

De Lions werden in de eerste week volledig betaald door 49 spelers. Beginner Raheem Mostert pakte zijn twee campagnes voor 20 yards voordat hij helaas aan het einde van het jaar een blessure opliep. Toen ging zijn assistent, Elijah Mitchell, door met het stelen van 104 yards in 19 bags met een touchdown. Negeer de geur van Aaron Jones’ eerste week en sluit hem hier op in een enorm spel. We rocken zeker met de Packers-aanval.

Een stiekeme goedkope optie: Quintess Cepheus/Amon Ra Saint Brown ($11 / $10)

Als we Rodgers/Adams/Jones willen stapelen, moeten we graven in deze Lions-ontvangers. Het is moeilijk om hier weg te komen, maar de verdediging van de Packers werd aan de achterkant verscheurd door James Winston en zijn niet nader genoemde bemanning van voorbijgangers-slachtoffers. Leeuwen kunnen dezelfde gaten vinden. Cephus scoorde een touchdown en een bocht van twee punten toen Tyrell Williams het hersenschuddingprotocol binnenkwam. Het speelt nog steeds maar 30 frames in totaal. Mijn aanvankelijke neiging was richting Amon-Ra St. Bruin. Met Jaaire Alexander die in het buitenland zwerft, kan een beginnende speler meer geschikte wedstrijden in de slot vinden.

Hoor Yahoo Fantasy Football-voorspellingen

More from Madison Garrett

Met Spotify kun je albums naar je desktop downloaden

B.En ben je ook nog eens verslaafd aan muziek en kan je...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *