Dankzij het nieuwe dinosaurusgedrag van Jurassic World Evolution 2 kunnen roofvogels in groepen jagen

Jurassic World Evolution 2 heeft tot doel een aantal grote verbeteringen aan te brengen ten opzichte van het originele spel, voortbouwend op de originele recreaties van de dinosaurussen uit de film met krachtigere gedragssystemen en management-gameplay. Een nieuwe ontwikkelaar van het team pakt een aantal van die systemen aan, waaronder een waarmee Velociraptor kan jagen op de manier waarop Alan Grant ons al die jaren geleden waarschuwde.

“We hebben hard gewerkt aan het verbeteren van de jacht- en vechtsystemen, zodat ze dynamischer zijn”, zegt gamedirecteur Rich Newbold in de video. “We hebben nu massale aanvallen, dus velociraptor-packs zullen hun prooi aanvallen. We hebben ook meer diepte toegevoegd aan hun sociale en ecologische gedrag, zodat ze nu op een meer realistische manier omgaan met de wereld om hen heen.”

In enkele korte in-game clips zien we een groep roofvogels die een stegosaurus omringen, en een roofvogel die op een geit springt voor een verse maaltijd. In andere voorbeelden van nieuwe gedragssystemen vergrendelt een paar triceratops hoorns met elkaar en krijgen twee Compognathus fragmenten.

Frontier is ook dieper ingegaan op het nieuwe territoriumsysteem, dat op dynamische wijze dinosaurussen zal selecteren om territoria binnen een omheining te vertrappen op basis van hun behoeften. Gebieden kunnen overlappen tussen verschillende soorten, en afhankelijk van de betrokken dieren, kunnen ze ruzie maken over wie zal blijven – de verliezer zal dan de strijd aangaan om elders een nieuw territorium te bouwen.

De details zie je in onderstaande video.

Sorry, dit is een clip van Alan Grant die Velociraptor-aanvallen uitlegt. Het werkelijke dev-dagboek staat hieronder.

YouTube-thumbnail

Voor meer managementspellen kun je deze link volgen.

READ  Kan uw pc Cyberpunk 2077 gebruiken?

{“outline”: {“page: {“content”: {“title: “nieuw gedrag van dinosaurussen in Jurassic World Evolution 2 stelt roofvogels in staat om in roedels te jagen”, “type”: “news”, “category”: ” jurassic -world-evolution-2 “},” gebruiker “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” Frontier Developments “,” genre “:” Simulation “,” title “:” Jurassic World Evolutie 2 “,” Genres “:[“Simulation”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Borderlands cast zijn film Tiny Tina

Borderlands gaat door met de pre-productie en heeft nu een acteur gevonden...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *