Dappere speler SicK gearresteerd wegens criminele overtreding

Dappere speler SicK gearresteerd wegens criminele overtreding

De speler zat na zijn arrestatie twee dagen in de gevangenis.

Hunter “SicK” Mims, een vervangende speler is volgens de Sentinels Valorant-selectie gearresteerd Verslag van DotEsports.

Informatie verstrekt via Inbreng van gevangenen uit de gevangenis van Collin County Het lijkt erop dat de 24-jarige op 4 maart in Texas in hechtenis is genomen en beschuldigd van criminele overtreding.

Als er enige twijfel bestond, zou een mugshot-foto van de memes worden geplaatst naast informatie over zijn overtreding, lengte, gewicht en meer.Dappere profspeler Sek werd gearresteerd in Texas nadat hij naar het Ferrari-team had getwitterd

Screenshot door Stephen Cropley / ONE Esports

DotEsports stelt dat SicK momenteel een $ 5.000 klasse B-misdrijfobligatie heeft en twee dagen na zijn arrestatie nog steeds in de gevangenis van Cullen County in Dallas, Texas zit.

De kosten gaan gepaard met mogelijke boetes tot $ 2.000 of tot 180 gevangenisstraf volgens informatie verstrekt via Andrew Williams advocatenkantoor.

werd gearresteerd Gelinkt aan een Tweet SicK heeft een video gedeeld Van de Ferrari-dealer. In de video kun je de speler horen die Valorant vraagt ​​het gebouw te verlaten, wat hem blijkbaar weigerde en leidde tot zijn uiteindelijke arrestatie.

SicK twittert voor zijn arrestatie een video van de Ferrari-dealer
Screenshot door Stephen Cropley / ONE Esports

Hij plaatste een vervolg-tweet kort nadat Raja meedeed. Nu blijkt dat die tweet en de eerste onbereikbaar zijn. Het is niet duidelijk of ze zijn verwijderd of dat Twitter vanaf dit moment problemen heeft met het verzoek.

SicK twitterde dat de politie betrokken was bij het incident met de Ferrari-autoverkoop
Screenshot door Steven Cropley / ONE Esports

De Sentinels Valorant-speler heeft de afgelopen twee weken verontrustende tweets gepost en de aandacht getrokken van andere spelers, zoals zijn voormalige teamgenoot. Shahzab “ShahZaM” Khan die hem vroeg om te bellen naar aanleiding van de video Van de Ferrari-dealer.

READ  Meestal rijden motorrijders zonder masker de motorrally van Sturgis binnen

SicK had eerder vrij genomen vanwege psychische problemen waarmee hij werd geconfronteerd die in juni 2022 werd geopend. Hij verklaarde dat hij zich op dat moment “een stuk beter voelde”.

Tijdens zijn tijd bij de Sentinels hielp Valorant als junior het team geschiedenis te schrijven door hun eerste grote internationale evenement te winnen tijdens de VCT Stage 2 Masters Reykjavík 2021. De bewaker werd een deel van 2021 gezien als het beste team ter wereld en eindigde als eerste op thuis in zes toernooien dat jaar.

Mei 2022 was de laatste keer dat SicK meedeed aan een profwedstrijd voor de organisatie.

LEES MEER: Sentinels TenZ over waarom hij ervoor koos om Sage te spelen boven Jett op Split in VCT LOCK // IN

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *