Dark Alliance op Xbox Game Pass?

de beste spellen

Dungeons & Dragons: Dark Alliance, een geheel nieuwe third-person RPG van Tuque Games, is beschikbaar op console, mobiel en pc met Xbox Game Pass. / Afbeelding met dank aan Wizards of the Coast

Komt Dungeons and Dragons: Dark Alliance op Xbox Game Pass?

Gebaseerd op RA Salvatore’s roman The Legend of Drizzt, nodigt Dungeons & Dragons: Dark Alliance spelers uit voor een gevaarlijk avontuur in de Icewind Dale of Faerûn. Hier zijn de details over of Dungeons & Dragons: Dark Alliance beschikbaar is op Xbox Game Pass.

Vanaf dag één is Dungeons and Dragons: Dark Alliance beschikbaar op Xbox One en Xbox Series X | S, Windows 10 pc, telefoons en tablets via Xbox Cloud Gaming (bèta) met Xbox Game Pass.

De game ondersteunt bij de lancering ook cross-play op pc en Xbox. Er is alleen cross-play tussen PS5 en PS4.

Dark Alliance is een third-person actiegame die spelers en maximaal drie andere vrienden in de “meedogenloze bevroren hel” van Icewind Dale onderdompelt om beroemde monsters te confronteren en buit te verzamelen.

Met de Dark Alliance kunnen spelers kiezen uit vier iconische helden die bekend staan ​​als Hallmates – Drizzt, Catti-brie, Bruenor en Wulfgar. Elk wordt geleverd met meer dan 50 unieke bewegingen, speciale vaardigheden en teamaanvallen.

Hoewel de Wizards of the Coast gevechten beschrijven als “oppakken en spelen”, zeiden ze ook dat het moeilijk te beheersen is, met strategieën en tactieken die opduiken afhankelijk van de situatie, vaardigheden en monsters die voorhanden zijn. Op dit moment lijkt het erop dat er maar één stemacteur is voor Dark Alliance.

READ  Ga naar THE SYSTEM met Glitchangels op Xbox One en Xbox Series X | S.

Dungeons and Dragons: Dark Alliance wordt op dinsdag 22 juni uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 en Xbox Series X | S en Windows PC via Steam voor een basisprijs van $ 39,99.

Written By
More from Vanessa Hale

FIFA 21: Vieringen en zetten

FIFA 21 wordt op 9 oktober gelanceerd met nieuwe en verbeterde vieringen....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *