Dark Souls Nightfall Demo downloaden en installeren

Dark Souls: Remastered Nightfall is een populaire mod die wordt ontwikkeld door Grimruhk samen met verschillende andere ontwikkelaars. Tot nu toe is er een demo voor de mod uitgebracht en deze is klaar voor gebruik met nieuwe vijanden, bazen en spelmechanica die je zeker zullen doen nadenken over hoe je Dark Souls hebt gespeeld. Voordat je het spel kunt spelen, moet je echter eerst het lange installatieproces omzeilen. Hier leest u hoe u de Dark Souls Nightfall-demo kunt downloaden.

Download de mod

Screenshot door Gamepur

Grimruhk is al maanden hard aan het werk om de langverwachte mod voor het beruchte souls-spel te maken. Ze hebben een link naar hun website toegevoegd waarmee je de mod kunt downloaden. De downloadgrootte is momenteel ongeveer 1,3 GB, dus het zou niet lang moeten duren om het te downloaden. De mod zal op een toekomstige datum ook beschikbaar zijn op Nexus Mods. Het is momenteel verwijderd voorlopig.

Het installatieprogramma uitvoeren

Screenshot door Gamepur

Nadat u het bestand hebt gedownload, moet u het bestand uitpakken. Het uitpakken van het bestand is eenvoudig zolang je er een programma voor hebt. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade bestand en selecteer uitpakken om het proces te starten. U kunt de bestanden uitpakken en in een nieuwe map plaatsen of een bestaande map kiezen. U kunt het beste een nieuwe map kiezen, zodat u de nieuwe bestanden gemakkelijk kunt vinden. Voordat je verder gaat, moet je ervoor zorgen dat je offline bent voordat je de mod installeert en uitvoert.

Nu de bestanden zijn gedownload, voert u het bestand NightfallMod.exe uit. Druk op de enter-toets en u wordt gevraagd om uw DarkSouls.exe-bestand te selecteren. Als je Dark Souls van Steam hebt gedownload, kun je het bestand vinden door naar de SteamApps-map te gaan en vervolgens de map Common te selecteren. Zoek in de map Common Dark Souls Remastered. Zoek in de Dark Souls-map het bestand DarkSoulsRemastered.eve. Selecteer dit bestand om de installatie van de Nightfall-demo te starten.

READ  Hoe download ik muziek van Spotify naar iOS, Android-apparaten of computer?

Na een paar seconden zou je een prompt op het scherm moeten krijgen om de Nightfall-demo te installeren. Druk op de 1 toets om de installatie te starten. Na een paar seconden zou de speldemo moeten zijn geïnstalleerd en klaar om te spelen. Start Dark Souls Remastered en verwelkom het nieuwe Nightfall-menu.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *