De arcademodi van Overwatch 2 Winter Wonderland zijn begonnen

De arcademodi van Overwatch 2 Winter Wonderland zijn begonnen

Er is een ronde van tijdelijke arcademodi gearriveerd in Overwatch 2 Winter Wonderland, die tot en met 4 januari loopt in de multiplayer van Blizzard. FPS-spel. Winter Wonderland-speltypen omvatten Mei’s Snowball Offensive, Mei’s Yeti Hunt en Freezethaw Elimination, plus een nieuwe ronde cosmetische beloningen voor de feestdagen.

Mei’s sneeuwbalaanval verandert het vriespistool van een klimatoloog in een sneeuwbalwerper. Eén treffer van een sneeuwbal haalt een tegenstander neer en je kunt kiezen uit 6v6 of uit de regels van de gratis deathmatch voor 8 spelers.

In Mei’s Yeti Hunt strijden vijf spelers tegen een verschrikkelijke sneeuwpop. Een yeti valt het plaatselijke dorp binnen voor vlees, en het team moet vallen zetten en proberen het beest te bevriezen. De vangst is dat als de yeti erin slaagt om veel vlees te verslinden, hij in een dodelijke woede zal vliegen – en gedurende deze tijd kan hij je team gemakkelijk afmaken.

Freezethaw Eliminatie is een draai aan de freeze-tag – je bevriest je tegenstanders en ontdooit je teamgenoten die vastzitten in het ijs. Het doel is om het hele vijandelijke team te bevriezen.

De feestdagencosmetica van dit seizoen omvatten de gebruikelijke wapencharmes, spelerpictogrammen en sprays, evenals Brigitte’s nieuwe epische Ice Queen-skin.

Ontdek alles wat we over hem weten Overwatch seizoen twee – En ook over het draagvermogen van Ramatra – voor het springen.

READ  Onder ons is een insect dat een leger kleine bonen maakt

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *