De best verkochte en meest gespeelde Steam-games van 2021

Nu 2021 ten einde loopt, Valve heeft Steam’s beste jaarlijsten gepubliceerd, met de beste verkopen van dit jaar, de populairste nieuwe releases, de meest gespeelde games en meer. Uit Valve-gegevens blijkt dat veel van de meest populaire Steam-games van een bepaalde dag, inclusief games van bijna tien jaar geleden zoals Counter-Strike: Wereldwijd offensief En Grand Theft Auto 5en blijf meer van de nieuwkomers op het pc-platform overtreffen en spelen.

Elke lijst van Valve’s eindejaarsoverzicht bevat een handvol games met hun bestellingen willekeurig gerangschikt, dus het is niet duidelijk welke game de best verkochte of meest gespeelde game in een bepaalde categorie was. Games in het Platinum-niveau vallen in de top 12, waarbij Gold-games tellen van 13 tot 24. Silver-games rangschikken van 25 tot 40, terwijl Bronze-games van 41 tot 100 scoren. Deze lijsten zijn afkomstig van interne Valve-gegevens vanaf 1 januari. 2021 en loopt af op 15 december 2021.

Het belangrijkste item op Steam’s 2021-lijst zijn de bestsellers, waarmee spelers op de hoogte worden gehouden van de meest succesvolle games van het jaar. De bestverkochte games waren Platinum-tier 2021, in willekeurige volgorde gegeven door Valve:

In een blogpost riep Valve enkele interessante overtreders op. Dota 2En CS: GO, En GTA 5 Ze stonden allemaal zes jaar op rij op de bestsellerlijst, met PUBG: Slagvelden En regenboog zes sig Elk staat voor de vijfde keer op rij op de lijst. lot 2 Het maakte de lijst drie jaar op rij, en 2019 was daarna het eerste jaar op Steam Sluit Battle.net af in Blizzard.

READ  De beste en slechtste games deze GKE3

Er staan ​​ook een paar eerste winnaars op de lijst. Nieuwe spellen zoals slagveld 2042En nieuwe wereld, En Walheim Alle bestaande zegen. Apex Legends Het is ook een opmerkelijke game, want het is niet de game uit 2021 die ik heb gemaakt Steam debuteerde eind vorig jaar.

Nieuwe releases is een andere interessante categorie, met de 25 beste nieuwe games van het jaar. Top 2021 Platinum nieuwe releases, in willekeurige volgorde geleverd door Valve:

Valve liet ook een uitsplitsing zien van de maanden waarin de nieuwe releases uitkwamen in vergelijking met 2020. Het afgelopen jaar kende een goede maand maart en enkele sterke herfstmaanden. 2021 was schokkeriger, met drie grote maanden met vier of vijf deelnemers: mei, september en november.

Ten slotte bekijken we de meest gespeelde games op Steam, die zijn onderverdeeld in meerdere categorieën door gelijktijdige spelers. Dit zijn de 2021-games die 200.000 gelijktijdige spelers hebben gehackt, willekeurig gerangschikt door Valve:

  • Counter-Strike: Wereldwijd offensief
  • nieuwe wereld
  • Dota 2
  • Walheim
  • PUBG: Slagvelden
  • Apex Legends
  • Hallo geen finale
  • Roest
  • Cyberpunk 2077 film
  • Grand Theft Auto 5

Verschillende van deze spellen verschenen in de lijst van vorig jaar, waaronder: Dota 2En GTA 5En pubg, En CS: GO. Roest Hij is afgestudeerd op de 100.000-lijst van vorig jaar, waardoor hij 2021 beter is dan 2020.

Veel van de 200.000 games van het afgelopen jaar vielen ook in lagere categorieën. lot 2 En Tussen ons Hij valt in 2021 in de categorie 100.000, nadat hij vorig jaar de eerste plaats had behaald. 2020 spel 200K terraria Gedaald naar de lijst van 60 duizend. monster Jager: globalismeEen andere van de best gespeelde games van 2020 is gedaald tot de 30K-lijst. het leven is vreemd En Mount & Blade 2: Bannerlord, 200.000 games in 2020, komt nergens voor in de meest gespeelde games van 2021.

READ  Ram Charan brengt pre-look poster van Chiru 152 uit en kondigt Acharya first look lanceringsdatum aan

De beste Steam-lijst van 2021 biedt ook enkele extra categorieën die we hier niet zullen opnemen. Als je geïnteresseerd bent in de beste Early Access-alumni, bestverkochte VR- en consolegames, bekijk dan de officiële blogpost van Valve.

Written By
More from Aubrey Mason
Al mijn personages in Darkest Dungeon 2 haten elkaar en ik heb een geweldige tijd
Veruit de grootste verandering in Darkest Dungeon 2 is het feit dat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *