De beste en meest innovatieve telefoons van 2022

Een foto van telefoons die in 2022 zijn uitgebracht

afbeelding: Florence Ion/Gizmodo

Als het op smartphones aankomt, voelde het de afgelopen jaren als een stagnatie, ongeacht voor wie je deze telefoons krijgt. Met al die tijd dat we aan huis gebonden zijn geweest, was er geen behoefte aan het nieuwste en beste, aangezien de wereld is vertraagd tot een relatieve kruip. De verbeterde specificaties en betere camera leken derderangs in vergelijking met al het andere.

Toen we begonnen te versterken en weer in de sleur kwamen, werd het hebben van een capabele smartphone weer belangrijk. Ik voelde me zelfs geïnspireerd om dit jaar te upgraden, simpelweg omdat ik het gevoel had: “Als ik ooit weer de wereld in ga, kan ik maar beter een telefoon hebben die foto’s maakt en hoef ik ze niet elke keer te bewerken als ik dat wil.” om ze te delen.”

2022 was niet het jaar waarin mensen die voorheen niet klaar waren voor een upgrade, werden overgehaald om naar het coole nieuwe ding over te stappen, maar het was een geweldig jaar om te upgraden als je daar al toe geneigd bent. De iPhone 14 Pro spatte bijvoorbeeld niet alleen water op, maar benadrukte in plaats daarvan de richting van Apple, waarbij hij erin slaagde als eerste op tafel te komen met betrekking tot functies zoals satellietconnectiviteit en volledige acceptatie van het eSIM-protocol. En hoewel de Pixel 7 Pro van Google nog steeds oppermachtig is met zijn snapshot-mogelijkheden, doen de opvouwbare apparaten van Samsung elke andere Android-telefoon verbleken in vergelijking.

2022 probeerde een spannend jaar te worden en vermaakte ons grotendeels genoeg om uit te kijken naar wat er in het verschiet ligt. De vooruitzichten voor de smartphone van volgend jaar lijken te verleidelijk om niet te upgraden. Maar voordat we aan de toekomst denken, moeten we eerst een stap terug doen en kijken hoe ver we zijn gekomen.

READ  De Nintendo Switch 13.2.0-systeemupdate is nu live, hier zijn de volledige patch-opmerkingen
Written By
More from Lesley Curry
Het lijkt erop dat Samsung zich voorbereidt op het houden van zijn Galaxy Unpacked 2022-evenement op 8 februari
Volgens het Zuid-Koreaanse bedrijf onthult Samsung mogelijk zijn langverwachte (en gelekte) Galaxy...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *