De beste indiegame van 2023 heeft 1 miljoen downloads bereikt

De beste indiegame van 2023 heeft 1 miljoen downloads bereikt

Er zijn zoveel dingen om van te houden Baggeren. Je hebt het ontspannende vissen, de absoluut prachtige kunststijl en natuurlijk de angstaanjagende gemuteerde vissen die de wateren rond de Greater Marrow hebben geteisterd. Dredge combineert ontspannende elementen met spannende horror en is mijn favoriete indiegame van 2023, en het lijkt erop dat ik niet de enige ben.

In een tweet van woensdag 11 oktober bevestigde Dredge-ontwikkelaar Black Salt Games dat de op vissen gebaseerde indiegame 1 miljoen downloads had behaald – wat niet zo slecht is, toch?

Schrijf gewoon: “Bedankt voor het spelen!” De afbeelding toont de beruchte vuurtoren van de Greater Marrow met daaronder “1M+ Downloads”, wachtend om uit de lucht te worden gerukt en verslonden door een van de vele monsters van de oceaan.

Dit is waarschijnlijk een gevolg van het feit dat het team heeft aangekondigd dat Dredge nieuwe DLC zal krijgen, getiteld The Pale Reach. Dit nieuwe hoofdstuk van het angstaanjagende en griezelige verhaal duwt je in een eindeloze ijskoude zee vol nieuwe vissen om te vangen, en natuurlijk nieuwe wezens die hopen zichzelf te laten gelden als het toproofdier van de oceaan.

Maar het komt ook door Dredge erg goed. Nadat ik er uren aan had besteed tijdens een schijnbaar eindeloze reis naar Boston, was ik vanaf het begin verslaafd. Ik herinner me dat mijn vader me vroeg wat ik speelde omdat ik zo in beslag werd genomen, en hij troostte me nadat ik voor de vierde of vijfde keer werd opgegeten door een grote boze haai. Het is een spel dat nu geassocieerd wordt met heel fijne herinneringen, dus ik ben blij om te zien dat het goed gaat.

YouTube-thumbnail

Nu Dredge: The Pale Reach vanaf donderdag 16 november verkrijgbaar is, is dit het perfecte moment om hem te bekijken. Als je het basisspel al hebt voltooid en op zoek bent naar meer griezelige avonturen om je in de stemming te brengen voor het griezelige seizoen, hebben we een lijst met de beste horrorspellen. Als alternatief, als je het geld liever niet uitgeeft (haha, grappige woordspeling), hebben we ook een overzicht van de beste gratis Steam-spellen.

READ  Super Nintendo World is gebouwd in Minecraft

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *