De beste iOS-apps in de App Store vanaf week 46

Er is geen tekort aan nieuwe iPhone-apps, maar de meeste zijn het downloaden niet waard. De redactie van ik belde besteedt daarom elke zondag aandacht aan de beste iOS-apps van de afgelopen week. Deze apps, games en updates zijn naar onze mening het downloaden waard.

Lees verder na de advertentie.

De beste iOS-apps van vorige week

De App Store van Apple draait elke week overuren. Er verschijnen constant nieuwe apps, updates voor bestaande applicaties en games. U merkt dit waarschijnlijk niet, omdat de meeste programma’s het downloaden niet waard zijn. iPhoned scheidt daarom elke zondag het kaf van het kaf. Dit zijn de beste iOS-apps, updates en games van de afgelopen week.

1. NS

Sinds deze week kun je je treinreis registreren om de NS te helpen de drukte op het spoor in kaart te brengen. Dit is van belang in verband met de coronamaatregelen. Zodra je de rit hebt geregistreerd, houdt het bedrijf je ook op de hoogte van eventuele trackwijzigingen of als je rit plotseling stopt.

Om je treinreis vooraf aan te melden heb je de gratis NS-app nodig. Op het tabblad Mijn reizen vind je nu een nieuwe knop: ‘Nieuwe treinreis registreren’. Vanaf hier wordt u doorgestuurd naar de website van NS waar u uw reis kunt aanmelden. Dit alles is vrijwillig: u kunt ook zonder registratie de trein blijven nemen.

2. Plague Inc .: The Cure

Aan het begin van de coronapandemie is Plague Inc. – een spel waarin je de wereld probeert te besmetten met, ja, een gevaarlijk virus – opeens erg populair. Vorige week draaide het spel echter de rollen om. In de nieuwe uitbreiding van The Cure is het niet langer de bedoeling om de wereldbevolking uit te roeien.

Beste iOS-apps Plague Inc.

In plaats daarvan ga je aan de slag met een oplossing. In The Cure is het doel om de zich uitbreidende pandemie te stoppen. Dit doe je door onderzoek naar het virus, gedegen bron- en contactonderzoek te doen en een vaccin te ontwikkelen.

3. NOVA

Weet u waar uw geld naartoe gaat? De nieuwe huishoudboek app van Nationale Nederlanden probeert je hierbij te helpen. NOVA is gekoppeld aan je bankrekening en weet daardoor hoeveel er binnenkomt, waar het geld aan wordt besteed en hoeveel je nog kunt uitgeven tot je volgende salaris.

Op deze manier probeert de gratis Nationale Nederlanden app u meer gemoedsrust te geven. Een gezonde financiƫle huishouding begint immers met overzicht. Nadat je NOVA een keer aan je account hebt gekoppeld, worden de inkomende en uitgaande transacties automatisch geladen en gekoppeld aan de juiste categorie, zoals boodschappen of persoonlijke verzorging. NOVA is beschikbaar voor iedereen met een Nederlandse betaalrekening.

NOVA van NN

Nationaal Nederland

4. Fruit Ninja 2

Fruit Ninja is weer terug. In deel twee kruip je opnieuw in de huid van een fruitverslindende ninja die zo snel mogelijk appels, bananen, mango’s en sinaasappels doormidden moet hakken. Door bepaalde fruitsoorten te combineren krijg je meer punten.

De eerste Fruit Ninja kwam uit in 2010 en was een van de eerste populaire iPhone-games. Deel twee borduurt grotendeels voort op het origineel, maar is gelukkig grafisch gepolijst. Fruit Ninja 2 heeft bijvoorbeeld ook een multiplayer-modus. Op die manier kun je het opnemen tegen andere fruitninja’s van over de hele wereld.

Fruit Ninja 2

Halfbrick Studios

More from Madison Garrett

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *