De beste Milsim FPS-game kreeg zijn grootste update ooit

Team (Opent in een nieuw tabblad), een tactische FPS die in wezen Battlefield is met logistiek, groeit langzaam. Bijna twee jaar na het verlaten van Early Access krijgt de ontmantelde militaire sim nog steeds substantiƫle updates. De laatste is update 3.0 amfibische aanval (Opent in een nieuw tabblad)die een nieuwe speelbare factie, wapens, amfibische voertuigen en een kustkaart om te besturen toevoegt.

Dit is gemakkelijk de grootste update van het squadron in zijn geschiedenis en heeft misschien wel de meest glamoureuze toevoegingen sinds de toevoeging van helikopters in 2019. De voertuigen voor meerdere terreinen worden vergezeld door het US Marine Corps, dat een aantal nieuwe wapens in de mix brengt: M16 en M27 aanvalsgeweren, M38 DMR en kanonnen, M249 SAW en M240 machinegeweer, en SMAW anti-tank raketwerper.

Blijkbaar moest de ontwikkelaar Offworld Industries een aantal serieuze verbeteringen aanbrengen in zijn wateren, die tot nu toe onbevaarbaar waren voor voertuigen en er behoorlijk wankel uitzagen voor soldaten. Vanaf 3.0 zijn kaarten nu voorzien van “volledig gemodelleerde golven, drijfvermogen en fysica van het waterslepen van voertuigen”, terwijl de interacties van soldaten met water zijn herwerkt. Door nu door het water te gaan, zal de bewegingssnelheid en het uithoudingsvermogen afnemen, afhankelijk van de diepte, en als een mooi detail: “soldaten zullen hun wapens boven hun hoofd heffen wanneer ze door water diep in de borstkas gaan.”

Nieuwe kaartupdate 3.0, Zwarte kust. Krediet: Offworld Industries

Voor de meeste spellen is het niet voorpaginanieuws om met een jeep over een ondiepe vijver te rijden, maar in een spel waar vereenvoudigde bevoorradingsroutes en slimme basispositionering net zo belangrijk zijn als het winnen van een vuurgevecht, zullen waterovergangen zeker toevoegen een nieuwe dimensie aan de metagame van de ploeg. Bijvoorbeeld, een brug waarover gevochten werd als een cruciaal knelpunt tussen twee steden is nu misschien niet meer van waarde omdat sommige vrachtwagens over de rivieroversteek kunnen ploegen.

READ  #ADayOffTwitch Het #ADayOffTwitch-protest veroorzaakt een diepe snee in Twitch-kijkers
Written By
More from Aubrey Mason
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *