De chef van het West-Bengalense congres, Somen Mitra, overlijdt op 78-jarige leeftijd

West Bengal Congress chief Somen Mitra passes away at 78

President van het West-Bengalen Congres Somen Mitra stierf in het stadsziekenhuis in de vroege uren van donderdag 30 juli om 78 uur. Rond 1:30 uur stierf Mitra, volgens rapporten, aan een hartstilstand. Het ziekenhuis zei dat hij negatief testte op COVID.

Familieleden moeten echter nog een officiële verklaring afgeven over de omstandigheden van de ondergang van Somen Mitra.

‘Al onze gebeden en gedachten zijn bij Dada’s familie’

Sonem Mitra

“WBPCC President Somen Mitra heeft kort geleden zijn laatste adem uitgeblazen. Terwijl we worstelen om dit enorme verlies te verwerken, zijn al onze gebeden en gedachten bij de familie van Dada. Moge zijn ziel in vrede rusten. In een tweet, het Westen Bengal Youth Congress bevestigde berichten over de ondergang van Mitra.

De congrespresident stierf als gevolg van hart- en leeftijdsgebonden aandoeningen. Volgens een hoge functionaris: “Hij werd enkele dagen geleden opgenomen in het ziekenhuis nadat zijn creatininegehalte hoog bleek te zijn tijdens een routinecontrole. Hij was een patiënt van chronische obstructieve longziekte (COPD) en had ook een andere leeftijd -gerelateerde aandoeningen ‘, zei een hoge ambtenaar van het ziekenhuis.

Hij wordt overleefd door zijn vrouw en zoon. Volgens een familielid van de congresleider werd hij een paar dagen geleden naar het ziekenhuis gebracht voor regelmatige gezondheidscontrole. Somen Mitra had enkele jaren geleden een bypass-operatie ondergaan toen hij een Lok Sabha-parlementslid was.

READ  Teams, schema, resultaten, format, live uitzendingen en meer

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *