De Chinese smartphone wordt op foto’s getoond

Realme of China komt binnenkort met een nieuwe smartphone: de Realme GT. Het bedrijf heeft nu officiële foto’s gedeeld met het ontwerp van het apparaat.

Lees verder na de aankondiging.

Bekijk Realme GT-afbeeldingen

De Chinese smartphonemaker Realme, die ook al een tijdje actief is in Nederland, deelt foto’s van zijn nieuwste telefoons. Het is de Realme GT, het toestel dat op 4 maart wordt aangekondigd en mogelijk ook in Europa aankomt. De afbeelding (zie hiernaast) laat zien dat de smartphone een drievoudige camera aan de achterkant zal hebben, waarbij de hoofdcamera 64 MP-foto’s maakt.

Het is nog onduidelijk welke camera’s aanwezig zijn. Het zullen echter twee 13 MP-lenzen zijn. Op de foto is te zien dat de Realme GT aan de onderkant een koptelefoonaansluiting heeft. Deze poort wordt op steeds meer Android-telefoons verwijderd. Het ontwerp doet denken aan dat van eerder uitgebrachte Realme-smartphones, doordat de achterkant bijvoorbeeld een kleurverloop heeft.

website Zak nu Hij schrijft dat de Realme GT wordt aangedreven door de Snapdragon 888-processor, de snelste chip die Qualcomm op dit moment maakt. Er komt ook minimaal 12 GB RAM, minimaal 128 GB opslagruimte en een batterij van 5000 mAh. Deze laatste kan worden opgeladen met maximaal 65W, net als bijvoorbeeld de OnePlus 8T. Hierdoor is hij in een mum van tijd weer helemaal vol.

Bovendien zal Realme GT worden uitgerust met een OLED-scherm met een hoge verversingssnelheid en QHD-resolutie van 3200 x 1440 pixels. Aangenomen wordt dat de telefoon Android 11 draait, de nieuwste versie van het besturingssysteem. Google heeft onlangs de eerste ontwikkelaarsversie van Android 12 uitgebracht, maar deze update zal pas later dit jaar officieel worden uitgebracht.

READ  'Facebook omzeilt GDPR met algemene voorwaarden'

Meer over Realme

De Realme GT wordt op 4 maart in China aangekondigd en de smartphone komt naar verwachting later naar Europa. We weten niet of en wanneer dat daadwerkelijk zal gebeuren. Houden Android Planet Blijf op de hoogte voor het laatste nieuws over de Realme-smartphone, bijvoorbeeld door Download onze officiële app

Een tijdje geleden werden Realme 7 Pro en Realme X50 5G officieel gelanceerd in Nederland. Deze smartphones zijn voorzien van goede hardware en grote accu’s met ondersteuning voor supersnel opladen en een lage adviesprijs. meer weten? Lees onze recensie van de Realme 7 Pro en X50 5G.

More from Madison Garrett

MADELEINE – Duurzaamheid staat centraal in de nieuwe collectie voor 2021 – EZPress®

Punisch, 17 februari 2021 / EZPress / Duurzaamheid is een belangrijk thema...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *