De Clippers bereiden zich voor om Kawhi Leonard op te nemen voor de eerste wedstrijd tegen de Mavs

De Clippers bereiden zich voor om Kawhi Leonard op te nemen voor de eerste wedstrijd tegen de Mavs

Kawhi Leonard en de Clippers zullen het opnemen tegen de Mavericks in de eerste ronde van de play-offs van 2024.

Los Angeles (AFP)Kawhi Leonard Hij moet nog een vijf-tegen-vijf-wedstrijd oefenen met de Los Angeles Clippers terwijl hij zich voorbereidt op de confrontatie met de Dallas Mavericks in de eerste ronde van de play-offs.

Leonard heeft sinds 31 maart geen wedstrijd meer gespeeld vanwege een ontsteking in zijn rechterknie, die operatief werd gerepareerd. De best-of-7-serie begint zondag in Los Angeles.

“Ik bereid me erop voor dat hij op het veld zal verschijnen”, zei coach Tyronn Lue woensdag. “We bekijken het dag voor dag. Het gaat steeds beter met hem en we zullen zien hoe hij zich ontwikkelt.”

Law verontschuldigde zich bij de media voor zijn schijnbare frustratie over herhaalde vragen over Leonards gezondheid. Het team stelde Leonard niet beschikbaar om over zichzelf te praten.

Teamgenoot Norman Powell maakte bezwaar toen hem werd gevraagd hoe Leonard omging met zijn beperkte deelname aan de training van dinsdag.

'Het is niet mijn taak om antwoord te geven, man,' zei hij. “Ik liet de organisatie en de coach praten over de situatie van Kawhi.”

Leonard speelde in de reguliere competitie in 68 wedstrijden, het meeste sinds het seizoen 2016-2017 toen hij in 74 wedstrijden speelde voor de San Antonio Spurs en het meeste sinds hij vier jaar geleden bij de Clippers kwam. De All-Star-aanvaller scoorde gemiddeld 23,7 punten, 6,1 rebounds en 3,6 assists.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *