De coöp-actiegame Babylon’s Fall heeft eindelijk een gameplay-trailer

val van Babylon Het heeft eindelijk een grote trailer voor de game, die werd onthuld op Square Enix’s E3 2021 Showcase. De nieuwe trailer is voor het eerst te zien sinds de game voor het eerst werd aangekondigd in 2018. Spelers zullen samenwerken tegen uitdagende kerkers in een poging om de titulaire toren te schalen.

De coöptitel is ontwikkeld door PlatinumGames en kan alleen of met maximaal vier spelers worden gespeeld. Naast de kenmerkende melee-actie van de studio, laten nieuwe stills uit de fictieve titel zien dat spelers verschillende wapens kunnen gebruiken, zoals toverstokken en bogen. Hun krachten en aanpassing zijn ook afhankelijk van speciale apparatuur, een Gideon-kist genaamd, die op hun rug wordt gedragen.

De ontwikkelaars hebben het bevestigd val van Babylon Het is een directe servicetitel die een reeks spelmodi na de lancering bevat zonder extra kosten. Abonnementen vinden ook plaats in een gesloten bèta, waarvoor u zich kunt aanmelden via Officiële website.

val van Babylon Het werd voor het eerst aangekondigd op Square Enix E3 in 2018, waar het werd bevestigd voor PS4 en pc. Er is niet veel over de game vernomen, afgezien van een nieuwe teaser meer dan een jaar later, terwijl PlatinumGames vorig jaar aan fans bevestigde dat de game nog in ontwikkeling was. De game komt nu ook naar de PS5.

READ  IndyCar zal er in 2023 eindelijk een videogame aan gewijd hebben
Written By
More from Lesley Curry

De Wii U ontvangt zijn eerste systeemfirmware-update sinds 2018

Nou, hier zijn we dan in 2021 – 3DS-productie stopgezet De focus...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *