De Dreamlight Valley-update ontgrendelt wezens, kisten en voortgang van missies

Gameloft schetst meer hotfixes die komen in de Disney Dreamlight Valley-update van volgende week, waaronder bugfixes die het voeden van wezens belemmerden, loste verschillende problemen op die voortgang van missies verhinderden en meer vrijheid om je hoofdhuiskist te plaatsen. The Game of Life heeft onlangs een aantal belangrijke kwaliteit van leven-upgrades geïntroduceerd met de Dreamlight Valley Encanto-update, maar er zijn nu verschillende andere oplossingen onderweg.

“Zelfs een sneeuwstorm op Frosted Heights kan je niet vertragen!” Gameloft juichte en bedankte fans voor hun “geweldige feedback van de community” in de derde update, Friendship Festival. Er staat dat een hotfix die gepland staat voor “begin volgende week” tot doel heeft verschillende spraakmakende bugs op te lossen die zijn verschenen sinds de update is gelanceerd.

Een van de oplossingen die voor de update worden vermeld, is dat speurtochten je er niet langer van weerhouden om wezens te voeren. Dit zou het gemakkelijker moeten maken om je groep te vullen – vooral als je, zoals ik, ze eerder niet als metgezellen kon ontgrendelen tot de komst van de laatste update door een andere veel voorkomende bug.

Een andere handige verandering is dat je je hoofdhuisbox nu buiten kunt zetten – dit is handig als je hem wilt gebruiken als een afleverpunt om snel dingen uit te laden zonder ze in je huis te hoeven laden. Er zijn ook verschillende fixes voor de voortgang van quests, waaronder een fix voor Dandelion Syrup in de quest “What Home Feels Like” en een grotvoortgangsbarrière in de quest “Stitch’s Hobby”.

READ  Hier is de Wolfenstein 3D x Super Monkey Ball-game waar je naar op zoek was

het team Hij zegt Het zal begin volgende week meer informatie geven over wanneer de update zal verschijnen. In de tussentijd kun je de probleemtracker van Dreamlight Valley bekijken om te zien of andere problemen die je ondervindt nog steeds worden verholpen.

Onze ultieme Dreamlight Valley-gids bevat de beste tips en trucs voor zowel nieuwe als doorgewinterde spelers. We hebben ook alle details gekregen over de aankomende Dreamlight Valley-update, wanneer Simba en Nala arriveren, samen met meer van de beste Disney-games op pc als je geen genoeg kunt krijgen van het Magic Kingdom.

Written By
More from Max Mcgee
Teardown’s gratis ‘Part 2′-update gaat naar volledige Garry’s Mod
Toegegeven, deze titel is een beetje misleidend. Met stoom workshop Vol met...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *