De eerste exclusieve Xbox Series X van Microsoft heeft zojuist een angstaanjagende nieuwe promotie gekregen

Hier is een gek feit: vanaf nu zijn er geen exclusieve Xbox Series X-console-exclusives.

Nog een gek feit: Will Begin Wees exclusief voor Xbox Series X – in ieder geval geen apparaat dat je ook niet op een pc kunt spelen.

Het eerste feit staat op het punt te veranderen. De eerste exclusieve Xbox Series X-console uitgebracht | S later deze maand, en het ziet er erg interessant uit.

Meer van ForbesPlayStation 5 versus Xbox Series X: welke console heeft de beste line-up voor videogames in 2021?

Gemiddelde Het wordt beschreven als “een mysterieus mysterie dat alleen de bemiddelaar kan oplossen. Reis naar een verlaten communistisch oord en gebruik je unieke spirituele vaardigheden om de diep verontrustende geheimen te ontdekken, mysteries met dubbele realiteit op te lossen, te overleven met boze geesten en tegelijkertijd twee waarheden te onderzoeken.”

De dual reality-puzzels zien er beslist interessant uit. Ik hou van een goed puzzelspel en dat gecombineerd met horrorelementen kan het enige zijn. De winter is hier en de stemmingen zijn somber. Je zou het ook kunnen omarmen.

De game wordt alleen gestart op Xbox Series X | S en pc. Het komt niet op PlayStation 4 of 5 en ook niet op Xbox One. Eindelijk een reden om de Xbox Series X te kopen! Tenzij je een spelcomputer hebt! (Grapje, XSX is een geweldige console met geweldige downloadsnelheden en ik heb tot nu toe alleen een geweldige ervaring met de mijne gehad. Maar het ontbreken van exclusieve functies is vervelend.)

Hoe dan ook, de ontwikkelaar heeft Bloober Team uitgebracht Nieuwe Live Action-trailer Dit is heel eng. Ik ben geen grote fan van live action video’s, tenzij ze grappig zijn (denk aan: Plicht) Maar dit is erg goed. bekijken:

Gemiddelde Xbox Series X en pc arriveren op 28 januari.

Verder lezen:

READ  Sabrina Ionescu introduceert de Xbox-consoles en Nike-schoenen van het voormalige jeugdteam
Written By
More from Vanessa Hale

Xbox Series X werkt aan het oplossen van grote lanceringsproblemen

Microsoft heeft bevestigd dat het werkt aan oplossingen voor twee grote problemen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *