De Elden Ring-gemeenschap raakt (opnieuw) opgewonden en is (opnieuw) teleurgesteld

Sorry, Elden Ring-fans. De RPG is nog niet vertoond tijdens de Taipei Game Show van dit jaar, en dat zal ook niet gebeuren. Volgens een officieel evenementaccount zal de komende From Software-game dit weekend niet verschijnen.

Tijdens de eerste live-uitzending van Taipei Game Show begonnen enthousiaste Elden Ring-fans zich af te vragen of ze iets konden verwachten van de open-world game. Iemand van de TGS-ploeg knabbelde dit snel in de kiem door te reageren, “Geen Elden Ring dit keer jongens”. Zorg ervoor dat iedereen realistische verwachtingen heeft terwijl de panelen en interfaces doorgaan.

De gemeenschap rond Mystery Adventure en Action overtuigde zichzelf ervan dat Taipei Game Show de volgende hoop informatie zou opleveren Opmerkingen van journalist Jeff Group bij VentureBeat Afgelopen december. Sprekend over waarom Elden Ring geen enkele vorm van teaser kreeg tijdens het prijsuitreikingsfeest van de game, zei Grubb dat het dichtbij genoeg is voor een openbare show, en “om het nog een maand of twee te geven”, begint hij met te zeggen dat het niet maanden zal duren en maanden, maar het zal voorbijgaan. Enige tijd voordat iets concreets wordt getoond.

Tegen het einde van december 2020 zei producent Yasuhiro Kitao dat de ontwikkeling “zeer moedig en gemotiveerd” is. De jeukende spelers beginnen hun Elden Ring te maken terwijl ze wachten op de juiste informatie.

Nou jongens, het is tijd om het in te pakken voor de Taipei Elden Ring Games Show Not There (van Live Stream) van P / Eldenring

We hebben een lijst met de beste Souls-achtige spellen om je voor de uitdaging te houden terwijl je op meer wacht.

READ  Beste kaartspel 2020: Monster Train

Written By
More from Max Mcgee

Nonbinary New Yorker klaagt aan dat er ‘X’ genderoptie op rijbewijzen staat

Een New Yorker die zich identificeert als man noch vrouw klaagt gouverneur...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *