De Epic Games Store voegt op 15 april drie gratis games toe

De Epic Games Store zou genereus moeten aanvoelen, omdat het verschuift van iets groots drie Gratis spellen op 15 april. Huidige freebie, 3 van 10: Seizoen 2 Zal op dezelfde dag eindigen. Volgende week zijn er gratis games beschikbaar Deponia: The Complete JourneyEn de Pillars of the Earth door Ken Follett, En De eerste boom​ Zorg ervoor dat je dit speelgoed in handen hebt als de tijd rijp is.

De eerste in de line-up is Deponia: The Complete Journey, Wat spelers eigenlijk op een afvalplaneet plaatst. Het verhaal volgt een man genaamd Rufus die verliefd wordt op een vrouw genaamd Jules nadat hij haar per ongeluk wegduwt uit een vliegtuig en op de eerder genoemde afvalplaneet. Neem me niet kwalijk. Spelers lossen verschillende aanwijs- en klikpuzzels op om de liefde van het doelwit te winnen. De complete reis Verpakkingen van de originele drie Afval Games met extra inhoud en opmerkingen van ontwikkelaars.

Het wordt de tweede GRATIS Epic Games Store-titel van deze week Ken Follett Grondpijlers​ Dit spel speelt zich af in Engeland in de 12e eeuw en is perfect voor geschiedenisliefhebbers. Dit puzzelavontuur is gebaseerd op de gelijknamige roman en volgt drie Kingsbridge-personages tijdens de oorlog. beide Deponia: The Complete Journey En de Grondpijlers Ze komt uit Daedalic Entertainment, de makers van het succesvolle avontuur Edna en Harvey

Eindelijk, het onafhankelijke avontuur van David Wehle De eerste boom Het beëindigt het gratis trifecta-spel. Dit koude verkenningsspel volgt een vos en een jongen terwijl ze op zoek zijn naar hun families. De eerste boom Het wordt geadverteerd als een optie voor fans BrandbestrijdingEn de Onderdak, En Reis

READ  Beste gratis spellen zoals Roblox voor Windows 11/10

Alle drie deze titels zijn van 15 april tot 22 april gratis verkrijgbaar in de Epic Games Store.

Deze week gratis: 3 van de 10 tweede seizoen

Er zijn nog zes dagen om de gratis Epic Games Store-titel voor deze week te claimen. 3 van de 10 tweede seizoen​ De “speelbare sitcom” van de aflevering volgt de ontwikkelaars van “The World’s Worst Game Studio”. Spelers vervolgen het verhalende avontuur door verschillende minispellen te voltooien en de animatieshow te bekijken. 3 van 10: Het eerste seizoen Ook gratis verkrijgbaar in de Epic Games Store voor nieuwkomers in de serie.

Written By
More from Max Mcgee

Je eigen tankstation bedienen in Tankstation Simulator is het beste

toen ik zag benzinestationsimulator Raak Steam aan, je komt er met een...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *