De games van dit najaar: van Crash 4 tot Cyberpunk 2077

GAMEKINGS GEVEN GEEN CIJFERS! Desalniettemin worden in deze post cijfers verdeeld. De presentatoren Jelle, Skate en Boris beoordelen hun “gevoel” in de komende wedstrijden van het najaar met een cijfer. Dit kan van 0 tot 10 “zin” zijn. Ondanks deze gekke tijden staan ​​er voor dit najaar nogal wat games op de planning. Nadat Cyberpunk 2077 al twee keer is uitgesteld, lijkt het echt aan het einde van het jaar uit te komen! Hoeveel verstand denk je dat de mannen in dit spel hebben? En welk cijfer denk je dat ze hun zin zullen geven? Laat het ons weten in de comments!

Cyberpunk 2077 .. krijgen we ondertussen niet teveel te zien?

De titel van de game werd in 2012 al aangekondigd. Iedereen kan erover praten, maar is dit nog goed nieuws is de vraag? want we zijn al veel trailers en twee Night City Live-kabels verder en lijken toch veel van de game te hebben gezien, toch belooft CD Projekt Red zelf dat alleen afbeeldingen van de proloog zijn vertoond. Maar hadden sommige dingen niet gewoon verborgen moeten blijven totdat we zelf aan de slag kunnen met dit spel?

Met X-Wing snelheid naar het einde van het jaar ?!

De mannen spelen nog steeds 20 games boven verwachting. Dat lijkt misschien niet veel, maar ze behandelen alleen de grotere spellen in dit item. GOED NIEUWS DUS! Dat betekent dat er echt meer games uit zullen komen. We zijn ook benieuwd hoeveel je naar deze spellen uitkijkt, dus zorg ervoor dat je je bij de drie mannen achter het bureau voegt. Je weet inmiddels dat wij bij de Gamekings niet vies zijn van een kleine discussie, dus laat ons weten waarom en of je het met hen eens bent.

READ  PM In Ayodhya Tomorrow, A Look At Plan For Grand Ram Temple Ceremony

Written By
More from Lesley Curry

Wat we hebben gekocht: onze favoriete USB-C-laders

Mophie Powerstation XXL Igor Bonifacic / Engadget In het beste geval zijn...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *