De grappige reden dat Cat aan het roer van de ‘XBox’ moet zitten, is puur online goud

Wie wist dat deze multifunctionele console zou kunnen zijn?

Als honden onvoorwaardelijke liefde geven, zorgen katten voor onvoorwaardelijk vermaak. Kijk hier eens naar Sphynx kat En zijn gevoelens IDGAF! Van de willekeurige plaatsen waar hij klimt tot zijn onmiskenbare houding, er is veel aan deze kat dat de moeite waard is om om te lachen.

Het kan echter al voorbij tv-tijd zijn @medewerker Hij geeft meer om de Xbox van zijn menselijke vader. Als je ziet waarom het zo comfortabel is op een console, zul je zeker grinniken, net als wij.

Bestand bekijken Het originele artikel ingebedde media te zien.

LMAO – wat een man! We vinden het geweldig dat zijn eigenaar precies wist wat er gebeurde toen de kat op de Xbox One viel – of “XBalls one”, zoals @wronglerz999 schreef. Onze onschuldige geesten gingen ervan uit dat hij zijn pootjes aan het opwarmen was!

“Wat doet Beerus?” vroeg wonderbum. We waren dus niet de enigen die in eerste instantie niet aansloegen! Cats vader antwoordde dat hij “aan het opwarmen was voor zijn volgende gevecht met Majin Buu. Je zou tegen de hitte moeten kunnen”. Ah – deze twee moeten kijken drakenbal Voordat de Sphynx besloot zijn kinderen op te warmen.

We moeten toegeven – we bewonderen het vertrouwen en de openhartigheid van deze man in het najagen van wat hij wil! We denken dat er veel mensen zijn die baat kunnen hebben bij een lesje zelfvertrouwen.

Model @methamphetam3m3s kreeg ook een kick, deze haarloze kat en ‘kastanjes die roosteren op een eersteklas console’. Dit is geen vakantielied dat we dit jaar verwachtten te horen! De andere kijkers waren echter niet enthousiast. @Calocothegreat21 zei: “Het is allemaal leuk en gamen totdat het op je Xbox plast.” Godzijdank is dat nog niet gebeurd!

READ  Nieuwe Joe & Mac: Caveman Ninja wordt in november gelanceerd voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch en pc

Toen antwoordde zijn eigenaar terug: “Ik had eerder een PS5 … het voelde prettiger om daarop te plassen.” Nou – we hebben te vroeg gepraat! We zullen echter duimen dat er geen ongelukken meer gebeuren op dure toetsenborden.

Heb je een grappig, slim, vol persoonlijkheid of gewoon een schattig huisdier? We willen graag een video van uw pelsbaby indienen om kans te maken op PetHelpful en onze sociale kanalen! Klik hier om je clip te uploaden En deel je geliefde huisdier met de wereld. Abonneer u op onze site voor meer interessant nieuws over huisdieren Het nieuws! En vergeet ons niet te volgen Google Nieuws Om de laatste updates te krijgen.

Written By
More from Vanessa Hale
welke stat van je MyXboxStory vind je het meest interessant?
Als je het nog niet hebt gezien, we hebben een handige nieuwe...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *