De gratis game van Epic van vandaag is de coöp-chaosgame in de stijl van Overcooked

Het is weer een dag in de twee weken voor het nieuwe jaar, en je weet dat dat betekent: over twee weken (ha) nog een inzending van Epic voor dagelijkse gratis pc-games. Het cadeau van vandaag is er een voor een feestavond – een waanzinnig coöpspel waarin je je meubels moet inpakken en verplaatsen.

Je kunt Moving Out gratis krijgen op de gebruikelijke manier Epic Games Store-promotiepagina Vanaf nu tot 29 december om 8.00 uur PST / 11.00 uur EST / 16.00 uur GMT, waarna het wordt ingewisseld voor nog een gratis geschenk. Zoals altijd koop je de game voor nul dollar, en hij blijft in je bibliotheek staan, net als elke game waarvoor je misschien geld betaalt.

Dit is hoe de ontwikkelaars het uitleggen: “Als pas gediplomeerde technicus voor het verplaatsen van meubels, voer je verhuistaken uit in de drukke stad Packmore. Smooth Moves is misschien niet het grootste verhuisbedrijf, maar geen enkele klus is te gevaarlijk of te gek hiervoor druk team van mensen.” Laat je bedrijf groeien om nieuwe hoogten te bereiken, kleurrijke, aanpasbare personages te rekruteren en je stad te redden van het gevaar van meubels!”

Bekijk hieronder een trailer van Moving Out.

Er zijn ook tal van gratis Steam-spellen om uit te proberen, als je kieskeurig bent over waar je de gratis dingen krijgt.

{“outline”: {“page: {“content”: {“title: “De gratis game van Epic van vandaag is een coöp-chaosgame in Overcooked-stijl”, “type”: “news”, “category”: “moving- out” “},” user “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” “,” genre “:” “,” title “:” Verhuizen “,” genres “>[]}}}}

READ  Na intimidatie door ontwikkelaars, wordt de giftige subreddit voor Battlefield 2042 mogelijk gesloten

Written By
More from Max Mcgee
Meerdere bronnen geven aan dat GTA 6 pas in 2025 uitkomt
Vorige week suggereerde een leaker dat Grand Theft Auto VI pas rond...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *