De grootste mod ooit voor Fallout komt na zeven jaar ontwikkeling, en de populaire modificatiesite Eurogamer.net wordt onmiddellijk verstoord

De langverwachte game The Frontier kwam gisteren uit Fallout New Vegas – en bracht meteen de populaire Nexus-website uit de lucht.

Toch, een paar uur na de lancering, Frontier’s NexusMods-pagina omlaag. (Update 18 januari 2021: Frontier’s NexusMods-pagina wordt nu uitgevoerd).

Frontier, dat al zeven jaar actief is, is de grootste Fallout-mod ooit. Trailer versie hieronder:

Je vecht in de bevroren en besneeuwde woestenij van Portland Oregon onder de vlag van de New California Republic, Caesars Legion of The Crusaders of Steel. Frontier wordt beschreven als een “nieuwe spelgrootte” -mod, met bestuurbare voertuigen (iets wat Bethesda-games niet doen), stemacteurs, nieuwe personages en tal van missies.

Maar de lancering verliep niet soepel. NexusMods waren het grootste deel van gisteren offline uitgeschakeld en terwijl ze nu weer online zijn, was de NexusMods-pagina van The Frontier leeg.

Het oorspronkelijke plan was om The Frontier te lanceren stoom- Tegelijkertijd werd deze lancering echter uitgesteld tot volgende week. Sommigen van degenen die erin slagen om de mod up and running te krijgen Ik heb technische problemen gemeldHet is dus misschien verstandig om toch op de Steam-release te wachten.

Ondanks deze kinderziektes is het duidelijk dat er veel interesse is geweest in de traditionele Fallout-ervaring voor één speler in een tijd dat Bethesda’s focus lag op Fallout 76-multiplayer. Misschien heeft het bedrijf, nu natuurlijk onder de vlag van Microsoft, een heleboel mensen aan het werk om de volgende officiële nieuwe Fallout-game te definiëren.

READ  Vernietig alle mensen in de Good Ass Games van deze week tegen goede prijzen
More from Madison Garrett

Het meest dominante team in gaming is misschien wel beter dan ooit

Het Amerikaanse waterpoloteam voor dames won de Olympische kampioenschappen in Londen en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *