De grote lokale samenwerkingsupdate voor Stardew Valley is gearriveerd in consoles

Stardo Valley1.5 update Veel gelukkiger van ons toen het in december voor pc werd gelanceerdEn nu is het eindelijk hier voor consoles. Game-ontwikkelaar Adverteer op Twitter Dat de update naar Switch, Xbox en PlayStation “binnen twee uur” moet worden uitgebracht. Op het moment van schrijven is het al beschikbaar op de Nintendo Switch.

Het meest opvallende kenmerk van de update is lokale co-op met gedeeld scherm, wat er perfect uitziet voor consoles. Wil ik naast iemand van wie ik hou op de bank zitten en samen een boerderij bouwen? Zeker, ja, en nu kunnen we.

De update bevat ook een nieuw menu met geavanceerde opties, nieuwe gebouwen, dieren, vijanden en natuurlijk een groot aantal bugfixes.

De volledige changelog is beschikbaar op Stardo ValleyWebsite vanEn je kunt het zelf zien om te zien welke veranderingen je opfleuren – we zijn enthousiast over de stoelen waar je echt in kunt zitten, een menutab die je vertelt of je die dag met iemand in het spel hebt gesproken, nieuw terrein met zijn zoektocht en zijn eigen karakters.

Toen we deze update voor het eerst behandelden, hebben we gebeld Stardo Valley “Ons spel is voor altijd”, omdat velen van ons het elke keer weer spelen als het wordt bijgewerkt. Ondanks de populariteit van het spel (Er zijn meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht), Voelt het nog steeds als een heel persoonlijk project – net als mijn boerderij in het spel, hoewel ik toegeef dat dit zo is Enigszins Minder indrukwekkend.

READ  Leger om J & K Shopian-ontmoeting te onderzoeken nadat families beweren dat 3 mannen vermist zijn

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *