De grote ruimtenoot van Destiny 2 heeft eindelijk iets geschoten

De grote ruimtenoot van Destiny 2 heeft eindelijk iets geschoten

Lot 2 Gamers wachten al jaren op de gigantische magische buitenaardse bal om eindelijk iets te doen. Bungie heeft bijna tien jaar geduld en passie voor het bizarre scifi-epos van donderdag beloond met een nieuw lichtval tractor Dit laat zien dat de reiziger daadwerkelijk iets doet: letterlijk loslaten.

detecteren door De nieuwste gamecase van SonyDe lanceringstrailer van volgende week voor de uitbreiding liet grote delen zien van wat waarschijnlijk zal zijn lichtvalFilmische opening. Om conflicten aan te wakkeren, zien we hoe de schepen van de personages worden opgeblazen door de zwarte piramides terwijl ze de Reiziger proberen te verdedigen. Reiziger gaat dan Super Saiyan en smelt enkele vijandelijke schepen met zijn Kamehameha. Het gebeurd!

Als je hebt gespeeld Pan Sinds de lancering in 2014 weet je wat het grote moment is. Zo niet, dan zal ik proberen het zo snel en pijnloos mogelijk uit te leggen. Pan Het speelt zich af in een post-apocalyptische toekomst waar een enorme orbiter van een ander zonnestelsel genaamd de Reiziger boven het aardoppervlak zweeft Breng de doden tot leven en verander ze in ruimteagenten.

Spelers dienen de Orb al jaren en spelen keer op keer dezelfde missies in de hoop de kracht en bedoelingen ervan beter te begrijpen, terwijl duistere krachten van elders in de melkweg proberen de kracht van de Traveller binnen te vallen en voor zichzelf te stelen of deze te vernietigen. Het is veel werk. En eindelijk, eindelijk, kwam de Reiziger van zijn reet en duwde hem.

Nou, dat is niet helemaal eerlijk. In het begin Lot 2, hij heeft de reiziger veel verwend. Seizoenen genezen zichzelf later. En eerder deze maand verliet hij het dak om zich bij de baan van de aarde aan te sluiten. En nu is alles opgeruimd en modieus uitgesteld, het is middernacht en de Reiziger is klaar om zich bij het feest aan te sluiten. Ik kan niet wachten om erachter te komen of dit kwaad een geheim is.

READ  The Legend of Zelda Fan maakt een ongelooflijke houten speelgoedkoffer

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *