De Happy Home Paradise-update van Animal Crossing wordt de “eerste en enige betaalde DLC” voor de game

Foto: Nintendo

We hebben gehoord hoe Animal Crossing: nieuwe horizonten bijna Laatste grote gratis update, maar wat je misschien ook niet weet, is dat een bestand Happy Home Jannat Uitbreiding Voor de game – die op dezelfde datum (5 november) aankomt – zal het de “eerste en enige” betaalde DLC van de game zijn.

Nintendo maakte dit duidelijk in de volgende verklaring aan IGN:

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise biedt een nieuwe gameplay-ervaring waarin de speler lid wordt van het paradijsplanningsteam en helpt om het droomhuis van de klant in het resort te realiseren.

“Het is een grote update van Animal Crossing: New Horizons en het biedt een aparte en andere game-ervaring. Daarom was het logisch om het op te nemen als de eerste en enige betaalde DLC voor Animal Crossing: New Horizons.”

Hoewel dit voor betaalde DLC zal zijn, zullen er in termen van updates waarschijnlijk nog enkele “kleine” patches worden uitgebracht in de toekomst (nadat de laatste “grote” versie arriveert) om bugs, glitches en meer aan te pakken.

Opgemerkt moet worden dat DLC ook zal zijn Abonnees van het NSO-uitbreidingspakket hebben er toegang toeWat vind je ervan dat Nintendo binnenkort betaalde DLC-ondersteuning voor Animal Crossing: New Horizons beëindigt? Laat hieronder een reactie achter.

READ  Twitch-gebruikers onderbreken de reactie van het platform op 'hate raids': NPR
Written By
More from Lesley Curry
Framesnelheid en nauwkeurigheid van de omschakeling van Apex Legends onthuld
© EA Apex Legends Het is vandaag officieel gelanceerd op Switch en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *