De Indie-ontwikkelaar heeft eindelijk zijn 3D-game afgemaakt

De Indie-ontwikkelaar heeft eindelijk zijn 3D-game afgemaakt

San Fransisco – Bronnen hebben bevestigd dat een klein onafhankelijk bedrijf voor de ontwikkeling van videogames de langverwachte release van de Nintendo 3DS heeft afgerond.

“Wauw, ik wist niet zeker of we deze game op tijd zouden afmaken”, zegt Blaine Garrison, game director. Wind schaduwenSoulslike Metroidvania-game met knutselitems. “Maar we hebben de afgelopen 12 maanden heel hard gewerkt, losgekoppeld van de gamewereld in het algemeen en ons op één ding gericht: deze 3D-game in handen krijgen van het publiek. We gaan het meteen uitbrengen, we zijn zo opgewonden dat het eindelijk mogelijk is!”

De kleine maar toegewijde teamleden beschreven de offers die ze hebben gebracht om het te voltooien Wind schaduwendie eerder vandaag werd vrijgegeven.

“Het waren de langste drie jaar van mijn carrière, daar bestaat geen twijfel over”, zegt Tara Booth Wilson, de levelontwerper van de game. “Maar ik geloof er sterk in schaduwen Ik geloof echt dat de verkopen en beoordelingen ons zouden moeten kwalificeren om verder te gaan met ons volgende project. We zijn ook erg opgewonden om klaar te zijn en wat ontspannende tijd te hebben. Misschien speel ik zelfs voor het eerst in tijden weer op mijn DS! ”

De Nintendo 3DS eShop, die vandaag definitief wordt gesloten, herbergt honderden videogames, allemaal in de hoop een publiek te vinden in de laatste momenten van het bestaan ​​van het platform.

“Oh, ik vraag me af wat ik moet kopen voordat het allemaal weg is”, zegt Chris Mills, een lokale gamer die dagelijks door de winkel bladert op zijn nog steeds gespeelde 3DS. “Wind schaduwen Klinkt heel goed, maar het is waarschijnlijk ook mijn laatste kans om iets als Vrijdag Monsters Attack! Ook in de mix zit de mogelijkheid om te betalen Super Mario Bros 3 Voor de vijfde keer in mijn leven. Argh, ik weet niet wat ik moet doen en ik heb maar tien minuten om te beslissen! ”

READ  Disco Elysium studio zegt dat rechtszaken van voormalige leden zijn opgelost

Op het moment van ter perse gaan is er een zaak binnengekomen Wind schaduwen De Google Stadia-poort was wazig.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *