De kwetsbaarheden in GoldenEye 007 waren oorspronkelijk ook | , aldus studionieuws

Dit is volgens het bedrijf verantwoordelijk voor de transformatie, het neveneffect van de simulatie

geschreven door Michel Moster Op

Glitches en prestatieproblemen die spelers van de Switch- en Xbox-versies van GoldenEye 007 ondervonden, waren ook aanwezig in de originele versie van de game, volgens de studio die verantwoordelijk is voor de port.

Vanaf vandaag is GoldenEye 007 speelbaar op Switch- en Xbox-consoles. Sindsdien hebben sommige gamers en journalisten zich negatief uitgesproken over de port van de klassieke N64-game – er wordt gezegd dat er allerlei glitches en prestatieproblemen zijn.

Zo zei John Linneman van Digital Foundry via sociale media dat hij veel “rare” dingen opmerkte in de Xbox-versie, zoals naden tussen texturen en wiebelige pixels. Switch game-spelers hebben ook geklaagd over problemen, waaronder de framesnelheid van 30 fps.

Code Mystics Inc. zegt: De studio die hielp met de port zei dat de meeste problemen eigenlijk in de originele code van de game zaten. “Dit is een neveneffect van de emulatie: het bevat enkele van de grafische problemen van het origineel.”

Op een andere klacht over de Xbox-poort antwoordde Code Mystics dat de problemen “native” zijn, “geen emulatieprobleem. Het is gemakkelijker te zien in high definition. De glitches van de N64-game werden gemarginaliseerd tijdens de ontwikkeling en het is daar ook zichtbaar, een klein beetje troebeler.” .

GoldenEye 007 is nu beschikbaar op Switch- en Xbox-consoles. Op Nintendo Switch kunnen alleen mensen met een Nintendo Switch Online-abonnement en uitbreidingspakket GoldenEye 007 spelen. De game verschijnt in de Nintendo 64-app. Op Xbox-consoles kunnen mensen met een Game Pass-abonnement de shooter gaan gebruiken. Mensen met Rare Replay kunnen de game ook gratis downloaden.

READ  Verwerk rapportages sneller en beter

De Switch- en Xbox-versies van de heruitgave verschillen van elkaar. GoldenEye 007 via Switch Online is een port van de N64-game zonder extra toeters of bellen, maar met online multiplayer voor maximaal vier spelers. De Xbox Game Pass-versie is gepolijst en heeft een 4K-resolutie, verbeterde framesnelheid en prestaties, maar alleen lokale multiplayer. De bediening is ook zo gemaakt dat er twee analoge sticks in passen.

GoldenEye 007 verscheen in 1997 op de Nintendo 64 en is gebaseerd op de James Bond-film GoldenEye. De game stond destijds bekend om zijn realistische opnamen. Naast de campagne bevatte de game ook een lokale multiplayer-modus voor vier spelers, waar veel vraag naar was.

More from Madison Garrett
Xbox-games met goud voor mei 2022 onthuld
Microsoft heeft aangekondigd dat de games met goud van mei 2022 Yoku’s...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *