De laatste missie van GTA 4 is belachelijk moeilijk te verslaan op Xbox Series X

De Xbox Series X is fantastisch in het draaien van achterwaarts compatibele games met ontgrendelde framerates, en die van 2008 Grand Theft Auto IV op de Xbox 360 is toevallig een van die titels – die draait op een soepele 60FPS op het systeem.

Hoe fantastisch de uitvoering ook is, een Redditer ontdekte onlangs dat de laatste missie van het spel daardoor bijna onmogelijk te voltooien is, waardoor je herhaaldelijk op de A-knop moet tikken om in een helikopter te klimmen. Het probleem? Blijkbaar is de framerate nu te hoog om voldoende tikken op de knop correct te registreren.

Deze Reddit-thread staat vol met opmerkingen die mogelijke oplossingen suggereren, en de originele poster slaagde er uiteindelijk in om de missie af te ronden het activeren van de copiloot-modus op de console en gebruik trillende tandenborstels om snel op de A-knoppen op beide controllers te drukken. Nee, we verzinnen dit niet!

“HET WERKTE. Ik kon niet stoppen met lachen. Je moet de kop van de tandenborstel op de controller hebben zodat de a-knop wordt ingedrukt, maar letterlijk geen druk meer. De vibratie doet de rest van het werk. Ik Ik heb waarschijnlijk wat blijvende schade toegebracht aan de controllers, maar hey! Ik heb een spel voltooid waarmee ik 10 jaar geleden ben begonnen! “

Het is vermeldenswaard dat pc-spelers al een tijdje problemen met deze missie melden, en het is naar verluidt zelfs een probleem op Xbox One X, dus je bent het misschien eerder tegengekomen. De beste oplossing is om je oude Xbox 360 op te starten en de game daar af te maken, maar er is tenminste een mogelijke oplossing als je er geen toegang toe hebt!

Heeft u dit probleem al eerder met GTA IV geconfronteerd? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

READ  De eerste golf van games komt op 1 juli
Written By
More from Vanessa Hale

Madden NFL-update van 21 oktober 2 uitgebracht, patch-aantekeningen onthuld

EA heeft een nieuwe uitgebracht Madden NFL 21 update via de PS4,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *